DURMUŞ'TAN ŞOK İDDİA! SİLAH KAMPI KOCAELİ'DE

Gündem 05.01.2018 - 12:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DURMUŞ'TAN ŞOK İDDİA! SİLAH KAMPI KOCAELİ'DE

İYİ Partili Cumali Durmuş'tan şok iddia! Silah Kampı Kocaeli'de mi?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde bazı illerde silahlı eğitim kampları olduğunu öne sürmüştü. Bu iddialara hükümet ise sert tepki göstermişti. İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Cumali Durmuş Hoşgör Pastanesi’nde yönetimi tanıtma toplantısında Kocaeli'deki silahlı eğitim kampının Bahçecik'te olduğunu söyledi. BEN DENEDİM AMA GİREMEDİM Durmuş, “Türkiye’de artık silahlı kamplar çoğalıyor. Kocaeli’de de bir tane var. Hatta bunun yerini Bahçecik’te görebilirsiniz. Giriş kapısından içeriye girebilirseniz tabi. Ben denedim ama giremedim” dedi. AKŞENER'İN O SÖZLERİ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Sözcü’den Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamalarında son dönemde üniformalı bazı kişilerin ellerinde uzun namlulu silahlarla dolaştığına, Konya ve Tokat’ta da silahlı eğitim kampları kurulduğuna yönelik duyumları olduğunu belirterek, “Bunların seçim döneminde rol alacakları, istenmeyen bir sonuç çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var. Bunlardan birisi de SADAT diye bir yapı” iddiasında bulundu
İYİ Partili Cumali Durmuş'tan şok iddia! Silah Kampı Kocaeli'de mi?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde bazı illerde silahlı eğitim kampları olduğunu öne sürmüştü. Bu iddialara hükümet ise sert tepki göstermişti. İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Cumali Durmuş Hoşgör Pastanesi’nde yönetimi tanıtma toplantısında Kocaeli'deki silahlı eğitim kampının Bahçecik'te olduğunu söyledi.

BEN DENEDİM AMA GİREMEDİM

Durmuş, “Türkiye’de artık silahlı kamplar çoğalıyor. Kocaeli’de de bir tane var. Hatta bunun yerini Bahçecik’te görebilirsiniz. Giriş kapısından içeriye girebilirseniz tabi. Ben denedim ama giremedim” dedi.

AKŞENER'İN O SÖZLERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Sözcü’den Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamalarında son dönemde üniformalı bazı kişilerin ellerinde uzun namlulu silahlarla dolaştığına, Konya ve Tokat’ta da silahlı eğitim kampları kurulduğuna yönelik duyumları olduğunu belirterek, “Bunların seçim döneminde rol alacakları, istenmeyen bir sonuç çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var. Bunlardan birisi de SADAT diye bir yapı” iddiasında bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.