LASTİK İŞ

DÜRÜMON Açıldı

Gölcük 11.08.2013 - 23:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DÜRÜMON Açıldı

İlçemiz yeni dürümcüsü DürümOn'nun açılışını Kaymakam Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman hazır bulundular.

İlçemiz yeni dürümcüsü DürümOn'nun  açılışını Kaymakam Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı  Mehmet Ellibeş,CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman hazır bulundular. İşyeri sahibi Fatma  Er "Adananın meşhur tatlarını Gölcük halkının hizmetine sunmaktan mutluyum. Hedifimiz, yaklaşık bir yıldır alt yapısını hazırladığım DürümOn işletmesiyle bir ilke imza atmaktı bunu bu gün başardık.Amacım DürümOn'u markalaştırmak,yaygınlaştırmak bu konuda çok iddialıyım,ürünlerime ve tatlarıma güveniyorum" dedi. Başkan Ellibeş "yeni açılan işletmelerin, tatların Gölcük genelinde çoğalması  ve karşılık bulması çeşitliliğin olmasından oldukça mutluyum.Hayırlı uğurlu olsun, İnşallah kalıcı olursunuz,gıda sektörü dikkat isteyen,özveri isteyen bir meslek damak tadını bir kere tutturdunuzmu,bozmazsanız başarılı olursunuz.Gölcük Belediye Başkanı olarak müteşebbis ruhu desteklemeye devam edeceğiz" dedi. Başkan Ellibeşin ardından söz alan Kaymakam Adem Yazıcı "DürümOn hizmete girmesinden memnunluk duydum,herkesin damak tadı faklı olmasına rağmen,hijyeniik ortamda hazırlanan el emeğinizin Gölcük halkının takdirini kazanacağı umudunu taşıyorum.Yeni bir işletme demek Gölcük'e, hizmet sektörüne yeni adım atmak demek,Başkanın da belirttiği üzere önemli olan kalıcı olmaktır.Genç girişimci kardeşimize başarılar dilerim" dedi. Konuşmaların ardından DürümOn'nun işletme sahibi Fatma Er'in ikramları protokol tarafından afiyetle yenildi.Adananın meşhur damak tadı Acılı Adana'nın yanısıra diğer et ürünlerinin tatları da beğenildi.
İlçemiz yeni dürümcüsü DürümOn'nun açılışını Kaymakam Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman hazır bulundular.

İlçemiz yeni dürümcüsü DürümOn'nun  açılışını Kaymakam Adem Yazıcı,Gölcük Belediye Başkanı  Mehmet Ellibeş,CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman hazır bulundular.

İşyeri sahibi Fatma  Er "Adananın meşhur tatlarını Gölcük halkının hizmetine sunmaktan mutluyum. Hedifimiz, yaklaşık bir yıldır alt yapısını hazırladığım DürümOn işletmesiyle bir ilke imza atmaktı bunu bu gün başardık.Amacım DürümOn'u markalaştırmak,yaygınlaştırmak bu konuda çok iddialıyım,ürünlerime ve tatlarıma güveniyorum" dedi.

Başkan Ellibeş "yeni açılan işletmelerin, tatların Gölcük genelinde çoğalması  ve karşılık bulması çeşitliliğin olmasından oldukça mutluyum.Hayırlı uğurlu olsun, İnşallah kalıcı olursunuz,gıda sektörü dikkat isteyen,özveri isteyen bir meslek damak tadını bir kere tutturdunuzmu,bozmazsanız başarılı olursunuz.Gölcük Belediye Başkanı olarak müteşebbis ruhu desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Ellibeşin ardından söz alan Kaymakam Adem Yazıcı "DürümOn hizmete girmesinden memnunluk duydum,herkesin damak tadı faklı olmasına rağmen,hijyeniik ortamda hazırlanan el emeğinizin Gölcük halkının takdirini kazanacağı umudunu taşıyorum.Yeni bir işletme demek Gölcük'e, hizmet sektörüne yeni adım atmak demek,Başkanın da belirttiği üzere önemli olan kalıcı olmaktır.Genç girişimci kardeşimize başarılar dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından DürümOn'nun işletme sahibi Fatma Er'in ikramları protokol tarafından afiyetle yenildi.Adananın meşhur damak tadı Acılı Adana'nın yanısıra diğer et ürünlerinin tatları da beğenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.