LASTİK İŞ
ismail

DYG YAPI DEV BİR PROJEYE DAHA İMZA ATIYOR

Gölcük 08.09.2017 - 21:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DYG YAPI DEV BİR PROJEYE DAHA İMZA ATIYOR

DYG Yapı İnşaat firması, yaptığı site ve villalar ile adeta göz kamaştırıyor. DYG Yapı Değirmendere sırtlarında yapımına devam ettiği, 12 Villadan oluşan Metropolitan Grand Canyon evlerinin ardından Metropolitan Residense serisi ile tercih edilen bir marka haline geldi

PROJE ÇALIŞMASI BAŞLADI DYG Yapı Metropolitan serisi Değirmendere’de devam ediyor. Ana yola 800 metre doğa ve deniz manzarası muhteşem 50 adet arakat daire 64 adet dubleks olmak üzere 114 daire ve 13 villa ile 16.000 m2 arsa üzerinde kurulacak adeta yeni bir şehir yaratmak amacı ile yeni arsasında projelendirme çalışmalarına başladı. BU EVDEN HİÇ ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ DYG yapı farklı projelere imza atmaya devam ediyor. DYG yapının sahibi Ozan Nazım “ Tamamı asansörlü 11 blok ve 13 villadan oluşacak konsept projesimiz  Kocaeli’de ilklere imza atacak ve inşaat sektörünün zirvesine oturacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Biisiklet yolu ve yürüyüş yolları yanında toplamda net 10.000 m2 yeşil alan 3 adet ayrı konumlanmış çocuk oyun parkı ve 3 adet yüzme havuzu dışında site sakinlerine ait bir restoran cafe , ayrıca sauna fitness salonu türk hamamı gibi bir çok tesisin yanında villalarımızda özel otopark asansör ve sauna özel olarak bulunmaktadır”dedi. ÖN TALEPLER KASIM’DA BAŞLIYOR Nazım “Peşinatsız ön taleplerimiz Kasım 2017 de alınacak olup, Temel avantajlı satışlarımız Ocak 2018 de başlayacak. Tüm Gölcük ve Kocaeli ye hayırlı uğurlu olsun. Gölcük’ de hep beraber büyüyüyoruz. Şimdiden herkese ilgisi için teşekkür ediyorum” dedi.
DYG Yapı İnşaat firması, yaptığı site ve villalar ile adeta göz kamaştırıyor. DYG Yapı Değirmendere sırtlarında yapımına devam ettiği, 12 Villadan oluşan Metropolitan Grand Canyon evlerinin ardından Metropolitan Residense serisi ile tercih edilen bir marka haline geldi

PROJE ÇALIŞMASI BAŞLADI

DYG Yapı Metropolitan serisi Değirmendere’de devam ediyor. Ana yola 800 metre doğa ve deniz manzarası muhteşem 50 adet arakat daire 64 adet dubleks olmak üzere 114 daire ve 13 villa ile 16.000 m2 arsa üzerinde kurulacak adeta yeni bir şehir yaratmak amacı ile yeni arsasında projelendirme çalışmalarına başladı.

BU EVDEN HİÇ ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ

DYG yapı farklı projelere imza atmaya devam ediyor. DYG yapının sahibi Ozan Nazım “ Tamamı asansörlü 11 blok ve 13 villadan oluşacak konsept projesimiz  Kocaeli’de ilklere imza atacak ve inşaat sektörünün zirvesine oturacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Biisiklet yolu ve yürüyüş yolları yanında toplamda net 10.000 m2 yeşil alan 3 adet ayrı konumlanmış çocuk oyun parkı ve 3 adet yüzme havuzu dışında site sakinlerine ait bir restoran cafe , ayrıca sauna fitness salonu türk hamamı gibi bir çok tesisin yanında villalarımızda özel otopark asansör ve sauna özel olarak bulunmaktadır”dedi.

ÖN TALEPLER KASIM’DA BAŞLIYOR

Nazım “Peşinatsız ön taleplerimiz Kasım 2017 de alınacak olup, Temel avantajlı satışlarımız Ocak 2018 de başlayacak. Tüm Gölcük ve Kocaeli ye hayırlı uğurlu olsun. Gölcük’ de hep beraber büyüyüyoruz. Şimdiden herkese ilgisi için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.