LASTİK İŞ
ismail

E-DER GENEL MERKEZ YÖNETİMİ KOCAELİ'YE GELDİ

Eğitim 19.03.2018 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

E-DER GENEL MERKEZ YÖNETİMİ KOCAELİ'YE GELDİ

Merkezi İstanbul’da bulunan E-DER(Eğitim ve Değişim Derneği) Yönetim Kurulu Kocaeli ve çevre illerdeki gönüllüleri ile bir araya geldi.

E-DER Kocaeli İl Danışmanı Mimar Uğurlu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya E-DER Başkanı Ali Kocadayı, Genel Sekreter Şevket Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eroğlu, Ali Şahin, İbrahim Baysal ile Sakarya, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Yalova ve ilimizde görev yapan öğretmen ve idareciler katıldılar. Başkan Ali Kocadayı tarafından E-DER’in çalışmalarına ve hedeflerine dair bilgilendirme yapıldı. Kocadayı konuşmasında “Eğitim, değişime vesile olmalıdır. Ya bireyde bozuk olan bir davranış şekli değişmeli, ya da bireyde henüz yerleşmemiş doğru bir davranış şekli bireye kazandırılmalıdır. Eğitim bir meyve ağacı ise değişim bunun meyvesidir. Değişime vesile olmayan eğitimin amacına ulaştığını söyleyemeyiz” diyerek eğitim ve değişim arasında ilişkiye vurgu yaptı. E-DER Kocaeli İl Danışmanı Mimar Uğurlu ise dernek olarak Kocaeli’de çalışmalara hız vermek istediklerini belirterek Ziyaretlerinden dolayı E-DER Başkanı Ali Kocadayı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı Eğitim ve Değişim Derneği’nin e-der.org internet adresinden takip edebilirsiniz” açıklamasında bulundu.  
Merkezi İstanbul’da bulunan E-DER(Eğitim ve Değişim Derneği) Yönetim Kurulu Kocaeli ve çevre illerdeki gönüllüleri ile bir araya geldi.

E-DER Kocaeli İl Danışmanı Mimar Uğurlu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya E-DER Başkanı Ali Kocadayı, Genel Sekreter Şevket Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eroğlu, Ali Şahin, İbrahim Baysal ile Sakarya, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Yalova ve ilimizde görev yapan öğretmen ve idareciler katıldılar. Başkan Ali Kocadayı tarafından E-DER’in çalışmalarına ve hedeflerine dair bilgilendirme yapıldı. Kocadayı konuşmasında “Eğitim, değişime vesile olmalıdır. Ya bireyde bozuk olan bir davranış şekli değişmeli, ya da bireyde henüz yerleşmemiş doğru bir davranış şekli bireye kazandırılmalıdır. Eğitim bir meyve ağacı ise değişim bunun meyvesidir. Değişime vesile olmayan eğitimin amacına ulaştığını söyleyemeyiz” diyerek eğitim ve değişim arasında ilişkiye vurgu yaptı.

E-DER Kocaeli İl Danışmanı Mimar Uğurlu ise dernek olarak Kocaeli’de çalışmalara hız vermek istediklerini belirterek Ziyaretlerinden dolayı E-DER Başkanı Ali Kocadayı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı Eğitim ve Değişim Derneği’nin e-der.org internet adresinden takip edebilirsiniz” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.