LASTİK İŞ
ismail

EBRU BUJİTERİ HİZMETE AÇILDI !

27.12.2014 - 14:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EBRU BUJİTERİ HİZMETE AÇILDI !

Ebru Bijuteri Turgut Sayın Caddesi'nde törenle hizmete girdi. Açılışta Alponat ailesini protokol ve davetliler yalnız bırakmadı.

Eru Alponat'ın sahibi olduğu Ebru Bijuteri, Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No:8/11 adresinde hizmete girdi. Açılışa çok sayıda vatandaşın yanı sıra protol  katıldı. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman katıldı. Başkan Değirmenci açılışta yaptığı konuşmada "Bir iş yerini açmak kolay ancak bu işi yürütebilmek çok önemli. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Cesaretinizden dolayı da kutluyorum.  Allah utandırmasın" dedi.  GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ  Her bütçeye uygun eşarp, şal ve kolye, küpe, broş, cüzdan gibi bijuteri çeşitlerinin bulunduğu Ebru Bijuteri, müşterilerine hizmet verecek. İşletme ürünlerinde birbirinden şık aksesuarlar ve çantalar bulunuyor.
Ebru Bijuteri Turgut Sayın Caddesi'nde törenle hizmete girdi. Açılışta Alponat ailesini protokol ve davetliler yalnız bırakmadı.
Eru Alponat'ın sahibi olduğu Ebru Bijuteri, Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No:8/11 adresinde hizmete girdi. Açılışa çok sayıda vatandaşın yanı sıra protol  katıldı. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman katıldı. Başkan Değirmenci açılışta yaptığı konuşmada "Bir iş yerini açmak kolay ancak bu işi yürütebilmek çok önemli. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Cesaretinizden dolayı da kutluyorum.  Allah utandırmasın" dedi. 
GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ 
Her bütçeye uygun eşarp, şal ve kolye, küpe, broş, cüzdan gibi bijuteri çeşitlerinin bulunduğu Ebru Bijuteri, müşterilerine hizmet verecek. İşletme ürünlerinde birbirinden şık aksesuarlar ve çantalar bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.