LASTİK İŞ
ismail

ECEM BALCI DAVASINDA KARAR ÇIKTI

Gündem 19.11.2019 - 15:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ECEM BALCI DAVASINDA KARAR ÇIKTI

2018 yılında kaybolduktan 43 sonra Gölcük’te cesedi gömülü halde bulunan 17 yaşındaki Ecem Balcı’nın katili Süleyman Kara’ya müebbet hapis cezası verildi.

Gölcük’te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı 5 Ocak 2018 tarihinde kaybolmuştu. Ecem’in kaybolmasının ardından annesi Esra Ercömert de 11 Ocak 2018 tarihinde Kandıra’da denize atlayarak intihar etmişti. Olayın ardından tutuklanan Süleyman Kara’nın Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün karar duruşması görüldü.   "ANA AVRAT KÜFREDİYORDU” Duruşmayı izleyenler arasında Cinayet Büro Amirinin de olduğunu gören Süleyman Kara, “Sayın başkanım şu anda mahkeme salonunda komiseri gördüm. Bu davanın buraya gelmesinin sebebi bu kişidir. Komiser bana ana avrat küfür ediyordu. Ben de ona bir buçuk yıldır küfür ediyorum. Bu kızı ben öldürmedim. Bu raporları kabul etmiyorum. Bu doktorlar mesleğine ihanet etmiştir AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI VERDİ Mahkeme verdiği  aranın ardından kararını açıkladı. Süleyman Kara kasten öldürme suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken diğer sanıklardan Yusuf Kara 6 ay Nursen Kara 3 ay Keziban Kara 6 ay ceza aldı.
2018 yılında kaybolduktan 43 sonra Gölcük’te cesedi gömülü halde bulunan 17 yaşındaki Ecem Balcı’nın katili Süleyman Kara’ya müebbet hapis cezası verildi.

Gölcük’te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı 5 Ocak 2018 tarihinde kaybolmuştu. Ecem’in kaybolmasının ardından annesi Esra Ercömert de 11 Ocak 2018 tarihinde Kandıra’da denize atlayarak intihar etmişti. Olayın ardından tutuklanan Süleyman Kara’nın Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün karar duruşması görüldü.

 

"ANA AVRAT KÜFREDİYORDU”
Duruşmayı izleyenler arasında Cinayet Büro Amirinin de olduğunu gören Süleyman Kara, “Sayın başkanım şu anda mahkeme salonunda komiseri gördüm. Bu davanın buraya gelmesinin sebebi bu kişidir. Komiser bana ana avrat küfür ediyordu. Ben de ona bir buçuk yıldır küfür ediyorum. Bu kızı ben öldürmedim. Bu raporları kabul etmiyorum. Bu doktorlar mesleğine ihanet etmiştir

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI VERDİ
Mahkeme verdiği  aranın ardından kararını açıkladı. Süleyman Kara kasten öldürme suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken diğer sanıklardan Yusuf Kara 6 ay Nursen Kara 3 ay Keziban Kara 6 ay ceza aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.