LASTİK İŞ
ismail

ECEM’İN KATİL ZANLISI SUÇLAMALARI YİNE KABUL ETMEDİ

21.11.2018 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ECEM’İN KATİL ZANLISI SUÇLAMALARI YİNE KABUL ETMEDİ

Gölcük’te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın cesedi gömülü halde bulmuştu. Olayla ilgili açılan davanın 2. celsesi bugün görüldü. SEGBİS aracılığıyla duruşmaya bağlanan katil zanlısı Süleyman K. yine suçlamaları reddetti.

ölcük'te cesedi gömülü halde bulunan Ecem Balcı’nın davasının 2’nci duruşması bugün Kocaeli Adliyesi 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya, 16 Şubat'ta Gölcük'te ormanlık alanda toprağa gömülü halde cesedi bulunan lise öğrencisi Ecem Balcı'yı tasarlayarak kasten öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süleyman K. ile "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçlamasıyla adli kontrol tedbiri uygulanan diğer sanıklar K.A, R.Ö.Y, N.K, Y.K, İ.D. ve avukatları katıldı. Duruşmada, lise öğrencisinin babası Gökhan Balcı ve avukatı da hazır bulundu. SEGBİS’LE BAĞLANDI SUÇLAMALARI REDDETTİ Tutuklu bulunduğu Bandırma 2 Nolu T Tipi Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya bağlanan sanık Süleyman K., önceki savunmalarını tekrar ettiğini belirterek, hakkındaki suçlamaları reddetti. Söz verilen tutuksuz sanıklar da haklarındaki suçlamaları reddetti. SORUNLARINI PAYLAŞTIĞINI İFADE ETTİ Duruşmada tanık M.E.D ise beyanında, Ecem'in arkadaşı olduğunu ve sorunlarını kendisiyle paylaştığını söyledi. Sanık Süleyman K. ile babasının arkadaşı olduğunu ve bundan dolayı tanıdığını söyleyen M.E.D, Ecem'in, annesi Esra E'nin Süleyman diye biriyle gönül ilişkisi olduğunu anlattığını ancak bu kişinin Süleyman K. olup olmadığını bilmediğini belirtti. GÜNLÜK Ecem'in, 14 yaşında hamile kaldıktan sonra çocuğu aldırdığını söylediğini anlatan tanık M.E.D, Ecem'in, teyzesinin kocası tarafından da cinsel istismara uğradığını anlattığını dile getirdi. Sanık avukatı da Ecem'in günlüğüne cinsel tacize uğradığını yazdığını ancak söz konusu günlüğün teyzesinin kızında olduğunu, mahkemeye sunup sunmadığını bilmediğini söyleyerek, Kadın Meclisi üyelerinin mağdur olmadıkları için duruşmaya katılan olarak kabul edilmemesini talep etti. 31 OCAK TARİHİNE ERTELENDİ Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, sanık Süleyman K.'nın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, Ecem Balcı'nın otopsi raporunun gönderilmesi için yazılan yazıya cevap verilmemesi nedeniyle raporun akıbetinin sorulmasına, anne Esra E'nin intiharına ilişkin dosyanın istenilmesi için tekrar yazı yazılmasına, beyanlarda adı geçen A.A'nın tanık sıfatıyla zorla getirilmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 31 Ocak 2019'a erteledi.  
Gölcük’te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın cesedi gömülü halde bulmuştu. Olayla ilgili açılan davanın 2. celsesi bugün görüldü. SEGBİS aracılığıyla duruşmaya bağlanan katil zanlısı Süleyman K. yine suçlamaları reddetti.

ölcük'te cesedi gömülü halde bulunan Ecem Balcı’nın davasının 2’nci duruşması bugün Kocaeli Adliyesi 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya, 16 Şubat'ta Gölcük'te ormanlık alanda toprağa gömülü halde cesedi bulunan lise öğrencisi Ecem Balcı'yı tasarlayarak kasten öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süleyman K. ile "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçlamasıyla adli kontrol tedbiri uygulanan diğer sanıklar K.A, R.Ö.Y, N.K, Y.K, İ.D. ve avukatları katıldı. Duruşmada, lise öğrencisinin babası Gökhan Balcı ve avukatı da hazır bulundu.

SEGBİS’LE BAĞLANDI SUÇLAMALARI REDDETTİ
Tutuklu bulunduğu Bandırma 2 Nolu T Tipi Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya bağlanan sanık Süleyman K., önceki savunmalarını tekrar ettiğini belirterek, hakkındaki suçlamaları reddetti. Söz verilen tutuksuz sanıklar da haklarındaki suçlamaları reddetti.

SORUNLARINI PAYLAŞTIĞINI İFADE ETTİ
Duruşmada tanık M.E.D ise beyanında, Ecem'in arkadaşı olduğunu ve sorunlarını kendisiyle paylaştığını söyledi. Sanık Süleyman K. ile babasının arkadaşı olduğunu ve bundan dolayı tanıdığını söyleyen M.E.D, Ecem'in, annesi Esra E'nin Süleyman diye biriyle gönül ilişkisi olduğunu anlattığını ancak bu kişinin Süleyman K. olup olmadığını bilmediğini belirtti.

GÜNLÜK
Ecem'in, 14 yaşında hamile kaldıktan sonra çocuğu aldırdığını söylediğini anlatan tanık M.E.D, Ecem'in, teyzesinin kocası tarafından da cinsel istismara uğradığını anlattığını dile getirdi. Sanık avukatı da Ecem'in günlüğüne cinsel tacize uğradığını yazdığını ancak söz konusu günlüğün teyzesinin kızında olduğunu, mahkemeye sunup sunmadığını bilmediğini söyleyerek, Kadın Meclisi üyelerinin mağdur olmadıkları için duruşmaya katılan olarak kabul edilmemesini talep etti.

31 OCAK TARİHİNE ERTELENDİ
Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, sanık Süleyman K.'nın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, Ecem Balcı'nın otopsi raporunun gönderilmesi için yazılan yazıya cevap verilmemesi nedeniyle raporun akıbetinin sorulmasına, anne Esra E'nin intiharına ilişkin dosyanın istenilmesi için tekrar yazı yazılmasına, beyanlarda adı geçen A.A'nın tanık sıfatıyla zorla getirilmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 31 Ocak 2019'a erteledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.