LASTİK İŞ
ismail

ECEM'İN KATİLİNİN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI ONANDI

19.06.2020 - 13:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ECEM'İN KATİLİNİN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI ONANDI

Gölcük'de, Ecem Balcı’nın(17) katili Süleyman Kara (46) için verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Sakarya Bölge İdare Mahkemesi tarafından onandı.

Gölcük'te yaşayan Ecem Balcı, geçen yıl 5 Ocak 2018 günü kayboldu. Kızının kaybolmasının ardından bunalıma giren ve rahim kanseri olan Esra Ercömert, 14 Ocak günü Kandıra Kaltalkayası mevkiinde kayalıklardan denize atlayarak intihar ederken, cesedi denizden çıkarılarak toprağa verildi. Polis, Ecem Balcı'nın en son annesinin erkek arkadaşı Süleyman Kara ile görüştüğünü belirledi. Bu sırada başka bir suçtan tutuklanarak cezaevine konulan Süleyman Kara'nın ifadesi alındı. Süleyman Kara, Ecem'i öldürdüğünü itiraf ederek, cesedi gömdüğü yeri gösterdi. 15 Şubat gecesi Gölcük'ün Ayvazpınar köyündeki ormanlık alanda yapılan kazıda Ecem Balcı'nın cesedi bulundu. Geçen yıl 19 Kasım günü Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Süleyman Kara, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kara’nın avukatının karara itiraz etmesi üzerine dosya bir üst mahkeme olan Sakarya Bölge İdare Mahkemesi’ne gönderildi. Dosyayı inceleyen mahkeme heyeti, Süleyman Kara’nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onayarak kararı kesinleştirdi.
Gölcük'de, Ecem Balcı’nın(17) katili Süleyman Kara (46) için verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Sakarya Bölge İdare Mahkemesi tarafından onandı.

Gölcük'te yaşayan Ecem Balcı, geçen yıl 5 Ocak 2018 günü kayboldu. Kızının kaybolmasının ardından bunalıma giren ve rahim kanseri olan Esra Ercömert, 14 Ocak günü Kandıra Kaltalkayası mevkiinde kayalıklardan denize atlayarak intihar ederken, cesedi denizden çıkarılarak toprağa verildi. Polis, Ecem Balcı'nın en son annesinin erkek arkadaşı Süleyman Kara ile görüştüğünü belirledi. Bu sırada başka bir suçtan tutuklanarak cezaevine konulan Süleyman Kara'nın ifadesi alındı. Süleyman Kara, Ecem'i öldürdüğünü itiraf ederek, cesedi gömdüğü yeri gösterdi. 15 Şubat gecesi Gölcük'ün Ayvazpınar köyündeki ormanlık alanda yapılan kazıda Ecem Balcı'nın cesedi bulundu.

Geçen yıl 19 Kasım günü Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Süleyman Kara, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kara’nın avukatının karara itiraz etmesi üzerine dosya bir üst mahkeme olan Sakarya Bölge İdare Mahkemesi’ne gönderildi. Dosyayı inceleyen mahkeme heyeti, Süleyman Kara’nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onayarak kararı kesinleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.