LASTİK İŞ

EFE TUR'DAN KOCAELİSPOR'A BÜYÜK DESTEK

Spor 14.02.2018 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EFE TUR'DAN KOCAELİSPOR'A BÜYÜK DESTEK

Kentin turizm firması Efetur'dan Kocaelispor'a büyük destek geldi.

Kentin turizm firması Efetur'dan Kocaelispor'a büyük destek geldi. Efetur, Kocaelispor'un şehirlerarası maçlarda destek sağlayacak. Kocaelispor Kulübü, müjdeyi yaptığı paylaşımla açıkladı. Paylaşımda yer alan ifadeler şu şekilde: "Şehrin Firması Hodri Meydan’ı destekliyor. Efe Tur Hodri Meydan'ın yanında. Geçmişten bugüne süregelen iletişim kopukluğunu gidermek adına adımlar atıldı.Yapılan görüşmeler sonucunda önümüzdeki günlerde derneğimiz ile beraber yapılacak olan sosyal sorumluluk projelerinde ve taraftarımızın şehirler arası yolculuklarında Kocaelispor taraftarına tanıyacağı ayrıcalıklar ve özel indirimler Kocaelispor taraftarlarını bekliyor.Efe Tur’un bu samimi yaklaşımı için kendilerine teşekkür eder,Bu birlikteliliğin uzun yıllar sürmesini temenni ederiz"
Kentin turizm firması Efetur'dan Kocaelispor'a büyük destek geldi.

Kentin turizm firması Efetur'dan Kocaelispor'a büyük destek geldi. Efetur, Kocaelispor'un şehirlerarası maçlarda destek sağlayacak. Kocaelispor Kulübü, müjdeyi yaptığı paylaşımla açıkladı.

Paylaşımda yer alan ifadeler şu şekilde:

"Şehrin Firması Hodri Meydan’ı destekliyor. Efe Tur Hodri Meydan'ın yanında. Geçmişten bugüne süregelen iletişim kopukluğunu gidermek adına adımlar atıldı.Yapılan görüşmeler sonucunda önümüzdeki günlerde derneğimiz ile beraber yapılacak olan sosyal sorumluluk projelerinde ve taraftarımızın şehirler arası yolculuklarında Kocaelispor taraftarına tanıyacağı ayrıcalıklar ve özel indirimler Kocaelispor taraftarlarını bekliyor.Efe Tur’un bu samimi yaklaşımı için kendilerine teşekkür eder,Bu birlikteliliğin uzun yıllar sürmesini temenni ederiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.