EFE TUR KOCAELİSPOR'A SPONSOR OLDU

Spor 02.03.2018 - 12:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EFE TUR KOCAELİSPOR'A SPONSOR OLDU

27 yıl önce İzmit’te kurulan ve şehrin en önemli firmaları arasında yer alan Efe Tur, Kocaelispor’un göğüs reklam sponsoru oldu.

Kocaelispor Kulübü ile Efe Tur firması arasında göğüs reklamı sponsorluk anlaşması yapılırken tanıtım toplantısında konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Sadece önümüzdeki 10 maçlık bir forma anlaşması değil, şehrin iki firması olarak hareket ederek paydaşlarımızın da kazanacağı keyifli bir yola çıkıyoruz” dedi Kocaelispor Kulübü ile Efe Tur firması arasında yapılan sponsorluk anlaşması sonucunda Yeşil-Siyahlı ekibe göğüs reklamı verilecek. Yapılan anlaşma ile ilgili ise tanıtım ve sponsorluk bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Imperial Park’ta düzenlenen toplantıya Yavuz ve yönetiminin yanı sıra Efe Tur Genel Müdürü Alper Birant, Efe Tur Yönetim Kurulu üyesi Serap Bıçak, Kocaeli Bölge Müdürü Mehmet Durgun, İzmit Otogar ve Terminaller Müdürü Ömer Kahveci, Eğitim Müdürü Alp Gümüşay ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Çınar katılım sağladı.   PARLAYAN YILDIZ OLMAK İSTİYORUZ Toplantıda ilk konuşan Efe Tur Genel Müdürü Alper Birant, “Öncelikle toplantımıza üzüntüyle başlıyoruz. Afrin’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Efe Tur, şu an 25 farklı ile çalışmaktadır. 800 çalışma arkadaşlarımız ve tedarikçilerle birlikte yaklaşık 2 bin 500 personelle çalışmaktayız. Parlayan bir yıldız olmak istiyoruz. Yeni açılacak hatlarımızla birlikte ilerleyen dönemlerde çalışmalarımız başlayacak. Kocaelispor ile göğüs reklam sponsorluğu çalışması başlattık. İlerleyen günlerde de el ele omuz omuza destekleyerek şehrin takımını şehrin firması ile buluşturuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.   MEHMET SADIK EFE İDOLÜMDÜR Toplantıda konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum hem üzüyor hem kaygılandırıyor. Toplum olarak da her türlü sorunla başa çıkacağımıza da inanıyoruz. Bugün Kocaelispor için önemli bir gün. Mehmet Sadık Efe, benim idolümdür. Bu şehir için çok kıymetli bir marka bıraktı. Aynı markayı yıllardır bayrağını dalgalandıran şehrimizi ve markayı temsil eden bir firma ile yol arkadaşlığımız başladı” dedi.   ‘KAZAN KAZAN’ İLE HAREKET EDECEĞİZ Devamında Başkan Yavuz, “Kocaelispor artık geçmişten gelen borçlarıyla anılmıyor. Kamu borcu olmayan 3-4 takımdan biriyiz. Eski günlerimize doğru yol alıyoruz. Efe Tur’a bizlerle birlikte yola çıktıkları için teşekkür ediyoruz. Büyüyen Efe Tur’un büyüyen organizasyonlarında Kazan Kazan sloganıyla hareket edeceğiz. Kazan Kazan üzerine bir model oluşturmaya çalışıyoruz. 350 bin kişinin her gün temas ettiği bir organizasyonla hareket edeceğiz. Sadece önümüzdeki 10 maçlık bir forma anlaşması değil, şehrin iki firması birlikte hareket ederek paydaşlarımızın kazanacağı keyifli bir yola çıkıyoruz” ifadelerine yer verdi. 
27 yıl önce İzmit’te kurulan ve şehrin en önemli firmaları arasında yer alan Efe Tur, Kocaelispor’un göğüs reklam sponsoru oldu.

Kocaelispor Kulübü ile Efe Tur firması arasında göğüs reklamı sponsorluk anlaşması yapılırken tanıtım toplantısında konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Sadece önümüzdeki 10 maçlık bir forma anlaşması değil, şehrin iki firması olarak hareket ederek paydaşlarımızın da kazanacağı keyifli bir yola çıkıyoruz” dedi

Kocaelispor Kulübü ile Efe Tur firması arasında yapılan sponsorluk anlaşması sonucunda Yeşil-Siyahlı ekibe göğüs reklamı verilecek. Yapılan anlaşma ile ilgili ise tanıtım ve sponsorluk bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Imperial Park’ta düzenlenen toplantıya Yavuz ve yönetiminin yanı sıra Efe Tur Genel Müdürü Alper Birant, Efe Tur Yönetim Kurulu üyesi Serap Bıçak, Kocaeli Bölge Müdürü Mehmet Durgun, İzmit Otogar ve Terminaller Müdürü Ömer Kahveci, Eğitim Müdürü Alp Gümüşay ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Çınar katılım sağladı.

 

PARLAYAN YILDIZ OLMAK İSTİYORUZ

Toplantıda ilk konuşan Efe Tur Genel Müdürü Alper Birant, “Öncelikle toplantımıza üzüntüyle başlıyoruz. Afrin’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Efe Tur, şu an 25 farklı ile çalışmaktadır. 800 çalışma arkadaşlarımız ve tedarikçilerle birlikte yaklaşık 2 bin 500 personelle çalışmaktayız. Parlayan bir yıldız olmak istiyoruz. Yeni açılacak hatlarımızla birlikte ilerleyen dönemlerde çalışmalarımız başlayacak. Kocaelispor ile göğüs reklam sponsorluğu çalışması başlattık. İlerleyen günlerde de el ele omuz omuza destekleyerek şehrin takımını şehrin firması ile buluşturuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

MEHMET SADIK EFE İDOLÜMDÜR

Toplantıda konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum hem üzüyor hem kaygılandırıyor. Toplum olarak da her türlü sorunla başa çıkacağımıza da inanıyoruz. Bugün Kocaelispor için önemli bir gün. Mehmet Sadık Efe, benim idolümdür. Bu şehir için çok kıymetli bir marka bıraktı. Aynı markayı yıllardır bayrağını dalgalandıran şehrimizi ve markayı temsil eden bir firma ile yol arkadaşlığımız başladı” dedi.

 

‘KAZAN KAZAN’ İLE HAREKET EDECEĞİZ

Devamında Başkan Yavuz, “Kocaelispor artık geçmişten gelen borçlarıyla anılmıyor. Kamu borcu olmayan 3-4 takımdan biriyiz. Eski günlerimize doğru yol alıyoruz. Efe Tur’a bizlerle birlikte yola çıktıkları için teşekkür ediyoruz. Büyüyen Efe Tur’un büyüyen organizasyonlarında Kazan Kazan sloganıyla hareket edeceğiz. Kazan Kazan üzerine bir model oluşturmaya çalışıyoruz. 350 bin kişinin her gün temas ettiği bir organizasyonla hareket edeceğiz. Sadece önümüzdeki 10 maçlık bir forma anlaşması değil, şehrin iki firması birlikte hareket ederek paydaşlarımızın kazanacağı keyifli bir yola çıkıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.