LASTİK İŞ
ismail

EFE TUR'UN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

17.06.2018 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EFE TUR'UN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Efe Tur firmasının sahibi Halit Bıçak (60) dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Serap Bıçak’ın babası ayı zamanda Karaosmanoğlu’nun da akrabası olan Halit Bıçak’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Bıçak ikindi namazını müteakip İhsaniye yeni camiden kaldırılıp İhsaniye 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi

Kocaeli'nin tanınmış firmalarından biri olan Efe Tur’un sahibi Halit Bıçak (60)  kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.  Kocaelispor’un da sponsoru olan Efe Tur firmasının sahibi, Nurten Hanım ile evli ve Serap, Zeynep, Büşra, Seval ve Esra isimli 5 kız babası olan Bıçak, daha önce de kalbi ile ilgili bir dizi operasyon geçirmişti. Kalp rahatsızlığı ilerleyen Bıçak yaşamını yitirdi. TOPRAĞA VERİDİ 2015’in Temmuz ayında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile dünür olan Halit Bıçak’ın cenazesi İhsaniye Merkez Camiinden  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İhsaniye Mezarlığına defnedildi.  YOĞUN KATILIM Halit Bıçak’ın cenaze törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Zeki Aygün, CHP Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İYİ Parti GİK üyesi ve Kocaeli Milletvekili adayı Ali Türkşen, AKP önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek ve sevenleri katıldı. Yeni Gölcük Gazetesi olarak Halit Bıçak’a Allah’tan rahmet yakınlarına baş salığı dileriz.
Efe Tur firmasının sahibi Halit Bıçak (60) dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Serap Bıçak’ın babası ayı zamanda Karaosmanoğlu’nun da akrabası olan Halit Bıçak’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Bıçak ikindi namazını müteakip İhsaniye yeni camiden kaldırılıp İhsaniye 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi

Kocaeli'nin tanınmış firmalarından biri olan Efe Tur’un sahibi Halit Bıçak (60)  kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.  Kocaelispor’un da sponsoru olan Efe Tur firmasının sahibi, Nurten Hanım ile evli ve Serap, Zeynep, Büşra, Seval ve Esra isimli 5 kız babası olan Bıçak, daha önce de kalbi ile ilgili bir dizi operasyon geçirmişti. Kalp rahatsızlığı ilerleyen Bıçak yaşamını yitirdi.
TOPRAĞA VERİDİ
2015’in Temmuz ayında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile dünür olan Halit Bıçak’ın cenazesi İhsaniye Merkez Camiinden  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İhsaniye Mezarlığına defnedildi. 

YOĞUN KATILIM

Halit Bıçak’ın cenaze törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Zeki Aygün, CHP Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İYİ Parti GİK üyesi ve Kocaeli Milletvekili adayı Ali Türkşen, AKP önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek ve sevenleri katıldı.

Yeni Gölcük Gazetesi olarak Halit Bıçak’a Allah’tan rahmet yakınlarına baş salığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.