LASTİK İŞ

EFSANELER GERİ DÖNDÜ

Spor 25.09.2017 - 17:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EFSANELER GERİ DÖNDÜ

İlçemiz amatör sporuna yatkınlıkları ile bilinen Şenol Şimşek ve Necat Ay ikilisi, yeniden sahalara ve alt yapıya döndüler. Gölcük amatör camiasının yakından tanıdığı Şimşek ve Ay, yeniden eşortmanlarını giyerek, yeşil sahalara ayak bastılar. Amatör spor sevdalısı Şenol Şimşek ve Necat Ay, bundan böyle ilçemiz amatör spor kulüplerinden Asarköyspor’un altyapısından, üst yapıya oyuncu taşımak için mücadele edecekler. Oldukça heyecanlı olan Şimşek ve Ay, yeniden sahalara döndükleri için oldukça mutlular. Bu mutluluklarını alt yapı oyuncuları ile paylaşan 2 efsane, kendilerinden olan beklentilerin farkındalar. Amaçlarının öncelikle Asarköyspor başta olmak üzere, bölgemizdeki yarışmacı takımlara oyuncu yetiştirmek olduğunun altını çizen, Şimşek ve Ay, veelilere bir çağrıda bulunarak, yetenekli çocukları Asarköyspor alt yapısına vermelerini istediler. Çocuklara önce futbol ahlakını ve terbiyesini aşılayan, Şimşek ve Ay çifti şimdiden kolları sıvadılar. Mantar Pano ekibi olarak, yeniden sahalara dönen, 2 efsane isme bizde başarılar diliyoruz ve en kısa zamanda yetenekli oyuncuları buluf keşfetmelerini ve Türk Sporuna kazandırmalarını istiyoruz. 

İlçemiz amatör sporuna yatkınlıkları ile bilinen Şenol Şimşek ve Necat Ay ikilisi, yeniden sahalara ve alt yapıya döndüler. Gölcük amatör camiasının yakından tanıdığı Şimşek ve Ay, yeniden eşortmanlarını giyerek, yeşil sahalara ayak bastılar.

Amatör spor sevdalısı Şenol Şimşek ve Necat Ay, bundan böyle ilçemiz amatör spor kulüplerinden Asarköyspor’un altyapısından, üst yapıya oyuncu taşımak için mücadele edecekler.

Oldukça heyecanlı olan Şimşek ve Ay, yeniden sahalara döndükleri için oldukça mutlular. Bu mutluluklarını alt yapı oyuncuları ile paylaşan 2 efsane, kendilerinden olan beklentilerin farkındalar.

Amaçlarının öncelikle Asarköyspor başta olmak üzere, bölgemizdeki yarışmacı takımlara oyuncu yetiştirmek olduğunun altını çizen, Şimşek ve Ay, veelilere bir çağrıda bulunarak, yetenekli çocukları Asarköyspor alt yapısına vermelerini istediler.

Çocuklara önce futbol ahlakını ve terbiyesini aşılayan, Şimşek ve Ay çifti şimdiden kolları sıvadılar.

Mantar Pano ekibi olarak, yeniden sahalara dönen, 2 efsane isme bizde başarılar diliyoruz ve en kısa zamanda yetenekli oyuncuları buluf keşfetmelerini ve Türk Sporuna kazandırmalarını istiyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.