EGE'DE DEPREM OLDU MARMARA SALLANDI

Gündem 12.06.2017 - 16:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EGE'DE DEPREM OLDU MARMARA SALLANDI

Ege Denizi Karaburun açıklarında saat 15.28'de 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir'in yanı sıra İstanbul, Bursa, Yalova, Çanakkale, Edirne, Manisa gibi çok sayıda ilde şiddetli şekilde hissedildi

Deprem sonrası vatandaşlar panikle sokağa döküldü. İlk depremin ardından AFAD verilerine göre saat 15.35'te 4.9, 15.47'de ise 4.5 büyüklüğünde sarsıntılar kaydedildi. İzmir Valisi, şu ana kadar kendilerine ulaşan bir can kaybı olmadığını duyurdu. Çalışmalar devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü önce 6.3, sonra 6.0 olarak duyurdu. Depremin 10 kilometre derinde meydana geldiği belirtildi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.2 olarak duyurdu. (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre saat 15.28'de, merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesinin 22,98 kilometre açığı olan 6,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 6,96 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Reuters'ın haberine göre, Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) depremin şiddetinin 6.3 olduğunu açıklarken, merkezinin İzmir'in 84 kilometre kuzeybatısında olduğunu duyurdu. ÇOK SAYIDA İLDE HİSSEDİLDİ Sarsıntı İzmir, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kütahya, Manisa, Aydın, Balıkesir, Bursa, Yalova, Edirne, Kırklareli, Eskişehir'de de hissedildi, büyük panik yaşandı. Telefon hatlarında kısa süreli aksamalar yaşandı.
Ege Denizi Karaburun açıklarında saat 15.28'de 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir'in yanı sıra İstanbul, Bursa, Yalova, Çanakkale, Edirne, Manisa gibi çok sayıda ilde şiddetli şekilde hissedildi

Deprem sonrası vatandaşlar panikle sokağa döküldü. İlk depremin ardından AFAD verilerine göre saat 15.35'te 4.9, 15.47'de ise 4.5 büyüklüğünde sarsıntılar kaydedildi. İzmir Valisi, şu ana kadar kendilerine ulaşan bir can kaybı olmadığını duyurdu. Çalışmalar devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü önce 6.3, sonra 6.0 olarak duyurdu. Depremin 10 kilometre derinde meydana geldiği belirtildi.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.2 olarak duyurdu. (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre saat 15.28'de, merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesinin 22,98 kilometre açığı olan 6,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 6,96 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Reuters'ın haberine göre, Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) depremin şiddetinin 6.3 olduğunu açıklarken, merkezinin İzmir'in 84 kilometre kuzeybatısında olduğunu duyurdu.

ÇOK SAYIDA İLDE HİSSEDİLDİ

Sarsıntı İzmir, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kütahya, Manisa, Aydın, Balıkesir, Bursa, Yalova, Edirne, Kırklareli, Eskişehir'de de hissedildi, büyük panik yaşandı. Telefon hatlarında kısa süreli aksamalar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.