EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Eğitim 14.09.2020 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Yeni Eğitim-Öğretim yılının ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenler saygıdeğer vatandaşlar, bilindiği gibi Covid-19 olarak bilinen yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi virüsün yayılma hızını azaltmak için çeşitli önlemler alınmak ve uygulanmak zorunda kalındı” ifadelerine yer verdi.  ‘HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEKSİNİZ’ Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “2020-2021 eğitim öğretim yılı hepinize yeni uygulamalar yeni deneyimler yaşatmak zorunda bırakmıştır. İnanıyorum ki; bu zorlu süreçte yeniliklere açık, çağdaş ve demokratik düşünebilen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda medeniyetin ışığında değerli öğretmenlerimiz ve istediği bilgiye kolayca ulaşabilen araştıran sorgulayan öğrendiklerini sentezleyebilen ve hızlı öğrenebilen yeni nesil öğrencilerimiz her türlü zorluğun üstesinden geleceksiniz” ifadelerini kullandı.  ‘AŞILAMAYACAK HİÇBİR ENGEL YOKTUR’ Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Gölcüklü hemşerilerim, sizler de çocuklarımızın yanında olduğunu hissettirerek bu zorlu süreçte onlarla daha yakın ilişkiler kurarak güçlü bir bağ oluşturup desteklerinizle daima arkalarında güvenebilecekleri ebeveynler olacaksınız. Birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza vererek, bireysel farklılıklarımızı gözeterek bir ekip ruhu oluşturulduğunda aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi ‘Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.’ Yeni Eğitim Öğretim yılının ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Yeni Eğitim-Öğretim yılının ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenler saygıdeğer vatandaşlar, bilindiği gibi Covid-19 olarak bilinen yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi virüsün yayılma hızını azaltmak için çeşitli önlemler alınmak ve uygulanmak zorunda kalındı” ifadelerine yer verdi.

 ‘HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEKSİNİZ’

Kaymakam Karabulut sözlerinin devamında, “2020-2021 eğitim öğretim yılı hepinize yeni uygulamalar yeni deneyimler yaşatmak zorunda bırakmıştır. İnanıyorum ki; bu zorlu süreçte yeniliklere açık, çağdaş ve demokratik düşünebilen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda medeniyetin ışığında değerli öğretmenlerimiz ve istediği bilgiye kolayca ulaşabilen araştıran sorgulayan öğrendiklerini sentezleyebilen ve hızlı öğrenebilen yeni nesil öğrencilerimiz her türlü zorluğun üstesinden geleceksiniz” ifadelerini kullandı.

 ‘AŞILAMAYACAK HİÇBİR ENGEL YOKTUR’

Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Gölcüklü hemşerilerim, sizler de çocuklarımızın yanında olduğunu hissettirerek bu zorlu süreçte onlarla daha yakın ilişkiler kurarak güçlü bir bağ oluşturup desteklerinizle daima arkalarında güvenebilecekleri ebeveynler olacaksınız. Birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza vererek, bireysel farklılıklarımızı gözeterek bir ekip ruhu oluşturulduğunda aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi ‘Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.’ Yeni Eğitim Öğretim yılının ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.