LASTİK İŞ
ismail

EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ

18.07.2020 - 18:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ

Değirmendere Turgut Özal İlkokulundan emekli olan Aydan Özler (52) bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Ali Özler ile evli ve iki çocuk sahibi olan İlkokul Öğretmeni Aydan Özler’in vefat haberi eğitim camiası başta olmak üzeri ilçemizde derin bir üzüntü ile karşılandı. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Emekli Öğretmen Aydan Özler Değirmendere Dörtyol Camii’nde İkindi Namazına Müteakip kılınan Cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.   Yeni Gölcük gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Değirmendere Turgut Özal İlkokulundan emekli olan Aydan Özler (52) bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Ali Özler ile evli ve iki çocuk sahibi olan İlkokul Öğretmeni Aydan Özler’in vefat haberi eğitim camiası başta olmak üzeri ilçemizde derin bir üzüntü ile karşılandı. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Emekli Öğretmen Aydan Özler Değirmendere Dörtyol Camii’nde İkindi Namazına Müteakip kılınan Cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.  

Yeni Gölcük gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.