EĞİTİMCİLER PORTEKİZ’E GİDİYOR

Eğitim 02.04.2019 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EĞİTİMCİLER PORTEKİZ’E GİDİYOR

Bizim Çocuklar İçin Yeni Umutlar Projesi kapsamında Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Zorlu ve bir gurup okul öğretmenleri ile eğitim için önümüzdeki hafta Portekiz'in Barcelos kentine gidecekler.

Engelli öğrenciler eğitimine yönelik bilişim öğretmeni Gökhan Cihan Abayhan ve ekibi tarafından Bizim Çocuklar İçin Yeni Umutlar Projesi yapıldı. Yapılan bu projenin kabulü ardından burada bir aylık eğitiminin ardından sonra ilk gurup Okul Müdür yardımcısı Selahattin Duran ve 4 okul öğretmenleri ile birlikte ispanyaya gidip tamamladılar. Eğitim sonrasında aldıkları sertifikayla döndüler. Bu kez Okul Müdürü Nevzat Zorlu ve okul öğretmenleri ile birlikte ikinci gurup olarak 5 günlük eğitim için önümüzdeki hafta Portekiz'e gidecekler.  Proje ile ilgili kısa açıklama yapan okul müdürü Nevzat Zorlu; “Bizim Çocuklar İçin Yeni Umutlar Projesi kapsamında önümüzdeki hafta 2. Gurup olarak ben ve okul öğretmenlerimizle birlikte Portekiz'e gidiyoruz. Bizim Çocuklar İçin Yeni Umutlar Projesinde ilk olarak burada yaklaşık 4 aylık İngilizce kursu, aynı zamanda bireyselleştirilmiş eğitim konusunda 4 hafta boyunca eğitim verildi.  U eğitim sonrasında Avrupa'ya gidilerek orada bu eğitimleri tamamlandıktan sonra sertifika alacaklar. Bu sertifika ile öğretmenlerimiz yurt dışında eğitim verebilirler. Yani ülkemizden görevli olarak Avrupa'nın her hangi bir kentinde bu sertifika ile eğitim verebilirler” dedi.  Fahri Haner      
Bizim Çocuklar İçin Yeni Umutlar Projesi kapsamında Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Zorlu ve bir gurup okul öğretmenleri ile eğitim için önümüzdeki hafta Portekiz'in Barcelos kentine gidecekler.

Engelli öğrenciler eğitimine yönelik bilişim öğretmeni Gökhan Cihan Abayhan ve ekibi tarafından Bizim Çocuklar İçin Yeni Umutlar Projesi yapıldı. Yapılan bu projenin kabulü ardından burada bir aylık eğitiminin ardından sonra ilk gurup Okul Müdür yardımcısı Selahattin Duran ve 4 okul öğretmenleri ile birlikte ispanyaya gidip tamamladılar. Eğitim sonrasında aldıkları sertifikayla döndüler. Bu kez Okul Müdürü Nevzat Zorlu ve okul öğretmenleri ile birlikte ikinci gurup olarak 5 günlük eğitim için önümüzdeki hafta Portekiz'e gidecekler. 

Proje ile ilgili kısa açıklama yapan okul müdürü Nevzat Zorlu; “Bizim Çocuklar İçin Yeni Umutlar Projesi kapsamında önümüzdeki hafta 2. Gurup olarak ben ve okul öğretmenlerimizle birlikte Portekiz'e gidiyoruz. Bizim Çocuklar İçin Yeni Umutlar Projesinde ilk olarak burada yaklaşık 4 aylık İngilizce kursu, aynı zamanda bireyselleştirilmiş eğitim konusunda 4 hafta boyunca eğitim verildi.  U eğitim sonrasında Avrupa'ya gidilerek orada bu eğitimleri tamamlandıktan sonra sertifika alacaklar. Bu sertifika ile öğretmenlerimiz yurt dışında eğitim verebilirler. Yani ülkemizden görevli olarak Avrupa'nın her hangi bir kentinde bu sertifika ile eğitim verebilirler” dedi. 
Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.