EĞİTİME DESTEK VERİLMELİ

Eğitim 23.12.2016 - 11:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EĞİTİME DESTEK VERİLMELİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Oyak Ortaokulu'nu ziyaret etti. Başkan Ellibeş, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz toplumumuzun gelişmesinde ve ilerlemesinde en önemli mihenk taşlarındandır. Bundan dolayıdır ki toplumumuz tarafından eğitimimize gereken destek verilmeli.

Başkan Ellibeş, İhsaniye Oyak Ortaokul Müdürü Yakup Alptekin ve Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Can ve Yönetimine ziyarette bulunup sohbet etti. Eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Ellibeş, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz toplumumuzun gelişmesinde ve ilerlemesinde en önemli mihenk taşlarındandır. Bundan dolayıdır ki toplumumuz tarafından eğitimimize gereken destek verilmeli. Bizler de Belediye olarak bu zamana kadar eğitim alanında önemli adımlar attık ve bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla birlikte bunların devamını getireceğiz” dedi. Müdür Alptekin yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirirken, Gölcük Belediyesi olarak eğitime gereken desteğin en iyi şekilde verildiğini hepimiz biliyor, destek ve katkılarından dolayı da başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de eğitimciler olarak daha aydınlık bir gelecek yaratabilmek adına çabalıyoruz” dedi. Ziyaret “Eğitim Değerleri” kapsamında okullarda birer gün arayla sergilenen 15 Temmuz fotoğraf sergisinin gezilmesiyle son buldu.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Oyak Ortaokulu'nu ziyaret etti. Başkan Ellibeş, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz toplumumuzun gelişmesinde ve ilerlemesinde en önemli mihenk taşlarındandır. Bundan dolayıdır ki toplumumuz tarafından eğitimimize gereken destek verilmeli.

Başkan Ellibeş, İhsaniye Oyak Ortaokul Müdürü Yakup Alptekin ve Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Can ve Yönetimine ziyarette bulunup sohbet etti.

Eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Ellibeş, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz toplumumuzun gelişmesinde ve ilerlemesinde en önemli mihenk taşlarındandır. Bundan dolayıdır ki toplumumuz tarafından eğitimimize gereken destek verilmeli. Bizler de Belediye olarak bu zamana kadar eğitim alanında önemli adımlar attık ve bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla birlikte bunların devamını getireceğiz” dedi.

Müdür Alptekin yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirirken, Gölcük Belediyesi olarak eğitime gereken desteğin en iyi şekilde verildiğini hepimiz biliyor, destek ve katkılarından dolayı da başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de eğitimciler olarak daha aydınlık bir gelecek yaratabilmek adına çabalıyoruz” dedi.
Ziyaret “Eğitim Değerleri” kapsamında okullarda birer gün arayla sergilenen 15 Temmuz fotoğraf sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.