LASTİK İŞ
ismail

EĞİTİME DEVAM

Sağlık 01.11.2017 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EĞİTİME DEVAM

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ‘ne bağlı olarak çalışan tüm hastane çalışanlarının mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla hastane eğitim birimi tarafından yapılan hizmet içi eğitimler hız kesmeden devam ediyor.  Toplam 40 personele “ Hastane Enfeksiyon Kontrol ve Önleme Yöntemleri”, “ Tıbbi Atıklar” , “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Organ Bağışı ve Nakli”, “ Kanser ve Kanser Çeşitleri ve Korunma Yolları” “Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon”, “Anne sütünün önemi ve Emzirme””Mhrs ve Güvenlik Raporlama”, “Örnek transferi ve Güvenli Laboratuvar Uygulamaları”, “Güvenli İlaç Uygulamaları” konularında eğitim verildi. Eğitimler sonucunda personellere eğitimlerle ilgili değerlendirme yapılarak eğitimin verimliliği ölçüldü.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ‘ne bağlı olarak çalışan tüm hastane çalışanlarının mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla hastane eğitim birimi tarafından yapılan hizmet içi eğitimler hız kesmeden devam ediyor. 
Toplam 40 personele “ Hastane Enfeksiyon Kontrol ve Önleme Yöntemleri”, “ Tıbbi Atıklar” , “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Organ Bağışı ve Nakli”, “ Kanser ve Kanser Çeşitleri ve Korunma Yolları” “Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon”, “Anne sütünün önemi ve Emzirme””Mhrs ve Güvenlik Raporlama”, “Örnek transferi ve Güvenli Laboratuvar Uygulamaları”, “Güvenli İlaç Uygulamaları” konularında eğitim verildi. Eğitimler sonucunda personellere eğitimlerle ilgili değerlendirme yapılarak eğitimin verimliliği ölçüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.