EĞİTİME KATKIDAN DOLAYI PAZARCILARA TEŞEKKÜR

Eğitim 11.12.2018 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EĞİTİME KATKIDAN DOLAYI PAZARCILARA TEŞEKKÜR

Değerler eğitimi kapsamında okula destek amaçlı okul bahçesinde Pazar kuran Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer'e Gölcük Saraylı İlk Okul Müdürü Songül Bayraktar tarafından teşekkür ziyaret yapıldı.

Değerler eğitimi kapsamında 27- 11- 2018 tarihinde Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından Gölcük Saraylı İlkokulu okul bahçesinde bir günlük Pazar kurdular. Buradaki amaç pazarcıların yaptığı hizmetin zorluğu ahiliğin önemi anlatmak ve çocukların kültürümüzü öğretmen amacı ile böyle bir etkinlik yapıldı. Yapılan bu etkinlikte gün boyu okul bahçesinde kurulan pazarda yapılan satışların tüm geliri eğitime destek üzerine okula bağışladılar. Eğitime katkı sağlayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer'e Gölcük Saraylı ilkokul müdürü Songül Bayraktar, müdür yardımcısı Ömer Kılıç, okul aile birliği başkanı Zehra Akman ve öğretmen Arif Gül tarafından teşekkür ziyaretinde bulundular.  Ziyarette memnuniyetini dile getiren Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “sizlerin burada bizleri ziyaretiniz bize onur verdi. Bizim okullarımızda başlattığımız Pazar kampanyamız her yıl devam edecektir. Bizim için önemli olan eğitime katkı sağlamaktır. Eğitime katkı sağlarken aynı zamanda çocuklarımıza kültürümüz olan pazarcılığı öğretmek, ahiliğin ne olduğunu öğretmektir. bu bizim 3. Pazarımız oldu. Bundan sonrada geleneksel olarak devam edecektir” dedi. Gölcük Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Pazarcıların yaşadıkları zorlukları ve eğitime olan katkıları, pazarcıların yemini ve Ahilik ve pazarcılık eğitiminin ahlaki önemin sergileneceği bir tiyatro çalışması planladıkları ile ilgili bilgini verdi.  Okul müdürü Bayraktar; “Yapılan etkinliğin öğrencilerimizin eğitimine sağladığı katkıları ve Ahilik eğitiminin önemi paylaşılarak bu etkinliklerin çocukların değerler eğitimine olan katkılarının sürdürülmesinin önemi paylaşıldı” dedi. Bu açıklamanın ardından sonra Pazarcılar Odasına teşekkür plaketini Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve pazar etkinliğine destek veren Ramazan Karataş a plaketi takdim etti. Fahri Haner
Değerler eğitimi kapsamında okula destek amaçlı okul bahçesinde Pazar kuran Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer'e Gölcük Saraylı İlk Okul Müdürü Songül Bayraktar tarafından teşekkür ziyaret yapıldı.

Değerler eğitimi kapsamında 27- 11- 2018 tarihinde Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından Gölcük Saraylı İlkokulu okul bahçesinde bir günlük Pazar kurdular. Buradaki amaç pazarcıların yaptığı hizmetin zorluğu ahiliğin önemi anlatmak ve çocukların kültürümüzü öğretmen amacı ile böyle bir etkinlik yapıldı. Yapılan bu etkinlikte gün boyu okul bahçesinde kurulan pazarda yapılan satışların tüm geliri eğitime destek üzerine okula bağışladılar. Eğitime katkı sağlayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer'e Gölcük Saraylı ilkokul müdürü Songül Bayraktar, müdür yardımcısı Ömer Kılıç, okul aile birliği başkanı Zehra Akman ve öğretmen Arif Gül tarafından teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Ziyarette memnuniyetini dile getiren Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “sizlerin burada bizleri ziyaretiniz bize onur verdi. Bizim okullarımızda başlattığımız Pazar kampanyamız her yıl devam edecektir. Bizim için önemli olan eğitime katkı sağlamaktır. Eğitime katkı sağlarken aynı zamanda çocuklarımıza kültürümüz olan pazarcılığı öğretmek, ahiliğin ne olduğunu öğretmektir. bu bizim 3. Pazarımız oldu. Bundan sonrada geleneksel olarak devam edecektir” dedi. Gölcük Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Pazarcıların yaşadıkları zorlukları ve eğitime olan katkıları, pazarcıların yemini ve Ahilik ve pazarcılık eğitiminin ahlaki önemin sergileneceği bir tiyatro çalışması planladıkları ile ilgili bilgini verdi. 

Okul müdürü Bayraktar; “Yapılan etkinliğin öğrencilerimizin eğitimine sağladığı katkıları ve Ahilik eğitiminin önemi paylaşılarak bu etkinliklerin çocukların değerler eğitimine olan katkılarının sürdürülmesinin önemi paylaşıldı” dedi. Bu açıklamanın ardından sonra Pazarcılar Odasına teşekkür plaketini Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve pazar etkinliğine destek veren Ramazan Karataş a plaketi takdim etti.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.