LASTİK İŞ

EĞİTİME TAM DESTEK

Eğitim 13.12.2016 - 15:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EĞİTİME TAM DESTEK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu makamında ağırladı. Yapılan ziyarette İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek de hazır bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu görevini layıkıyla yürütüyor. Yıllardır eğitim camiasının içerisinde bulunan değerli ve çalışan bir eğitimcimiz olarak herkes tarafından biliniyor. İlçemizdeki okullarımızın, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin problemlerine vakıf ve bundan sonra da başarılı çalışmalarıyla bu problemleri asgari düzeye indireceğine eminim. Bizler yerel yönetim olarak hizmetler noktasında ilçe Milli Eğitim Müdürümüzün her zaman yanındayız, destekçisiyiz. Sosyal sorumluluk kapsamındaki bütün projelerine gözü kapalı imzamızı atarız. Yeter ki eğitim öğretim kalitesinde arzulanan hedeflere doğru bir mesafe kat edilsin, diyerek sözlerini tamamladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu öncelikle Başkan Ellibeş’in kendisini makamında ağırlamasından dolayı teşekkürlerini iletti ve ziyarette yaptığı açıklamasında bizlerde eğitimciler olarak belediye başkanımızın eğitime ne kadar değer verdiğini gördük, yaşadık. Verilen desteklerle birlikte de eğitimi alanında önemli çalışmalara imza attık ve bundan sonra da atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, dedi. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu makamında ağırladı. Yapılan ziyarette İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek de hazır bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu görevini layıkıyla yürütüyor. Yıllardır eğitim camiasının içerisinde bulunan değerli ve çalışan bir eğitimcimiz olarak herkes tarafından biliniyor. İlçemizdeki okullarımızın, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin problemlerine vakıf ve bundan sonra da başarılı çalışmalarıyla bu problemleri asgari düzeye indireceğine eminim. Bizler yerel yönetim olarak hizmetler noktasında ilçe Milli Eğitim Müdürümüzün her zaman yanındayız, destekçisiyiz. Sosyal sorumluluk kapsamındaki bütün projelerine gözü kapalı imzamızı atarız. Yeter ki eğitim öğretim kalitesinde arzulanan hedeflere doğru bir mesafe kat edilsin, diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu öncelikle Başkan Ellibeş’in kendisini makamında ağırlamasından dolayı teşekkürlerini iletti ve ziyarette yaptığı açıklamasında bizlerde eğitimciler olarak belediye başkanımızın eğitime ne kadar değer verdiğini gördük, yaşadık. Verilen desteklerle birlikte de eğitimi alanında önemli çalışmalara imza attık ve bundan sonra da atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.