EHLİYET ALMAK DAHA KOLAY

Ekonomi 06.09.2016 - 09:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EHLİYET ALMAK DAHA KOLAY

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Özel Bilimkur Sürücü Kursu Gölcük Şubesi ile sözleşme imzaladı.

Platform Başkanı Bülent Denlikol, platform Başkan Yardımcısı Çetin Kocatürk ve Özel Bilimkur Sürücü Kursu Müdürü Hasan Çakmak arasında imzalanan sözleşme ile Patform üyelerine ödeme kolaylığı sağlanması hedeflenmiştir. Bünyesinde 19 Derneği Barındıran Kültür Dernekleri Platformu Gölcükte yaşayan ve ehliyet ihtiyacı bulunan üyelerine daha rahat ödeme şartı sunan Özel Bilimkur Sürücü Kursu ile karşılıklı anlaşmaya Vardı.  
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Özel Bilimkur Sürücü Kursu Gölcük Şubesi ile sözleşme imzaladı.

Platform Başkanı Bülent Denlikol, platform Başkan Yardımcısı Çetin Kocatürk ve Özel Bilimkur Sürücü Kursu Müdürü Hasan Çakmak arasında imzalanan sözleşme ile Patform üyelerine ödeme kolaylığı sağlanması hedeflenmiştir.
Bünyesinde 19 Derneği Barındıran Kültür Dernekleri Platformu Gölcükte yaşayan ve ehliyet ihtiyacı bulunan üyelerine daha rahat ödeme şartı sunan Özel Bilimkur Sürücü Kursu ile karşılıklı anlaşmaya Vardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.