LASTİK İŞ

EKİP YARIŞMAYA HAZIR

26.03.2016 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EKİP YARIŞMAYA HAZIR

Gölcük Belediyespor Halkoyunları ekibi Kocaeli grup yarışmasına hazır.

6 mart 2016 da yapılan Türkiye halkoyunları federasyonu Kocaeli il yarışmasında düzenlemeli dalda 1. Olan minikler Manisa yöresi halkoyunları ekibi 27 mart 2016 pazar günü ilimizin ev sahibi olduğu grup yarışmasında ilimizi temsil edecekler. Gölcük Belediyespor ekip antrenörleri Adem Özler ve Aylin Şenol, grup yarışmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirttiler. Başarı ile döneceklerine ve ekiplerine inançlarının tam olduğunu söylediler.
Gölcük Belediyespor Halkoyunları ekibi Kocaeli grup yarışmasına hazır.

6 mart 2016 da yapılan Türkiye halkoyunları federasyonu Kocaeli il yarışmasında düzenlemeli dalda 1. Olan minikler Manisa yöresi halkoyunları ekibi 27 mart 2016 pazar günü ilimizin ev sahibi olduğu grup yarışmasında ilimizi temsil edecekler.

Gölcük Belediyespor ekip antrenörleri Adem Özler ve Aylin Şenol, grup yarışmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirttiler. Başarı ile döneceklerine ve ekiplerine inançlarının tam olduğunu söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.