LASTİK İŞ

EKMEĞE ZAM GELECEK Mİ?

Ekonomi 13.10.2020 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EKMEĞE ZAM GELECEK Mİ?

İstanbul’ da ekmeğe gelen sessiz sedasız zammı değerlendiren Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Fırıncıların giderleri oldukça arttı. Pandemi süreci bizi gerçekten çok etkiledi. Ancak Kocaeli’de yılbaşına kadar zam yapmayı düşünmüyoruz” dedi

KORONAVİRÜS salgınıyla birlikte kentte ekmek satışlarının azaldığını belirten Sarı, “Fırıncılarımız endüstriyel ve perakende olarak ekmek satışı yapıyor. Endüstriyel satışlarda okullar, kantinler, kafeler, restoranlar gibi yerlere satış yapıyoruz. Yavaş yavaş satışlarımız eski rakamlara dönüyor. Kocaeli’de ekmek satışı pandemi öncesi rakamlara yaklaştı. Okulların da açılmasıyla birlikte ekmek satışı pandemiden önceki orana ulaşacak. Bu artışı eylül ayında bekliyorduk ama okullar pandemi nedeniyle yeni yeni açılıyor" dedi.   EVDE EKMEK YAPILMAYA DEVAM EDİLİYOR İnsanların bir dönem evlerinde yoğun olarak ekmek yapımına yöneldiğini dile getiren  Sarı, “Bu durumun kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti. Pandemi süreci ilerledikçe evde ekmek yapımının azaldığını aktararak, "Elektrik faturalarının yüksek gelmesi ve insanların ekmek yapımına zaman harcamak istememesi evde ekmek yapımını azalttı. Şu anda yüzde 1'lik bir dilim evde ekmek yapımına devam ediyor" ifadelerini kullandı.   ZAM YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ Ayrıca İstanbul’ da ekmeğe gelen sessiz sedasız zammı değerlendiren Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı , “Fırıncıların giderleri oldukça arttı. Pandemi süreci bizi gerçekten çok etkiledi. Ancak Kocaeli’de yılbaşına kadar zam yapmayı düşünmüyoruz” dedi.
İstanbul’ da ekmeğe gelen sessiz sedasız zammı değerlendiren Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Fırıncıların giderleri oldukça arttı. Pandemi süreci bizi gerçekten çok etkiledi. Ancak Kocaeli’de yılbaşına kadar zam yapmayı düşünmüyoruz” dedi

KORONAVİRÜS salgınıyla birlikte kentte ekmek satışlarının azaldığını belirten Sarı, “Fırıncılarımız endüstriyel ve perakende olarak ekmek satışı yapıyor. Endüstriyel satışlarda okullar, kantinler, kafeler, restoranlar gibi yerlere satış yapıyoruz. Yavaş yavaş satışlarımız eski rakamlara dönüyor. Kocaeli’de ekmek satışı pandemi öncesi rakamlara yaklaştı. Okulların da açılmasıyla birlikte ekmek satışı pandemiden önceki orana ulaşacak. Bu artışı eylül ayında bekliyorduk ama okullar pandemi nedeniyle yeni yeni açılıyor" dedi.

 

EVDE EKMEK YAPILMAYA DEVAM EDİLİYOR

İnsanların bir dönem evlerinde yoğun olarak ekmek yapımına yöneldiğini dile getiren  Sarı, “Bu durumun kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti. Pandemi süreci ilerledikçe evde ekmek yapımının azaldığını aktararak, "Elektrik faturalarının yüksek gelmesi ve insanların ekmek yapımına zaman harcamak istememesi evde ekmek yapımını azalttı. Şu anda yüzde 1'lik bir dilim evde ekmek yapımına devam ediyor" ifadelerini kullandı.

 

ZAM YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

Ayrıca İstanbul’ da ekmeğe gelen sessiz sedasız zammı değerlendiren Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı , “Fırıncıların giderleri oldukça arttı. Pandemi süreci bizi gerçekten çok etkiledi. Ancak Kocaeli’de yılbaşına kadar zam yapmayı düşünmüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.