EKMEK ALMAYA GİTTİ BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

30.12.2020 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EKMEK ALMAYA GİTTİ BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

Bir hafta önce Yeni Mahalledeki evlerinden ekmek almaya çıkan 14 yaşındaki Suriyeli Abdulkerim El Sait haber alınamıyor

2018 yılında Gölcük’e yerleşen Suriyeli ailenin 7 çocuğundan biri olan Abdulkerim El Sait bir hafta önce fırına ekmek almak için evden çıktı. Evden ekmek almaya çıkan 14 yaşındaki 8 sınıf öğrencisi Abdulkerim El Sait bir daha geri dönmedi. Çocuklarının eve dönmemesi üzerine karakola kayıp ihbari veren aile çocuklarını her yerde aramaya başladı. Kayıp Abdulkerim El Sait, in babası “Oğlum bir hafta önce ekmek almak için evden çıktı bir daha geri dönmedi. Karakola haber verdik. Fakat halen oğlumuzdan haber alamadık. Lütfen bize yardımcı olun. Biz Suriyeliyiz”dedi Abdulkerim El Sait’i görenler 05527886106 abisi Ali Elsait’i arayabilir
Bir hafta önce Yeni Mahalledeki evlerinden ekmek almaya çıkan 14 yaşındaki Suriyeli Abdulkerim El Sait haber alınamıyor

2018 yılında Gölcük’e yerleşen Suriyeli ailenin 7 çocuğundan biri olan Abdulkerim El Sait bir hafta önce fırına ekmek almak için evden çıktı. Evden ekmek almaya çıkan 14 yaşındaki 8 sınıf öğrencisi Abdulkerim El Sait bir daha geri dönmedi. Çocuklarının eve dönmemesi üzerine karakola kayıp ihbari veren aile çocuklarını her yerde aramaya başladı.

Kayıp Abdulkerim El Sait, in babası “Oğlum bir hafta önce ekmek almak için evden çıktı bir daha geri dönmedi. Karakola haber verdik. Fakat halen oğlumuzdan haber alamadık. Lütfen bize yardımcı olun. Biz Suriyeliyiz”dedi

Abdulkerim El Sait’i görenler 05527886106 abisi Ali Elsait’i arayabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.