EKMEK SADECE MARKET VE FIRINLARDA SATILACAK

Gündem 26.03.2020 - 13:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EKMEK SADECE MARKET VE FIRINLARDA SATILACAK

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgınının etkilerine ilişkin açıklamalarda bulunuyor.Pazar ve benzeri yerlerde ekmek satışı yapılamayacak.

İşte Bakan Pakdemirli'nin açıklamaları... Türkiye'nin hiçbir gıda tedariği ile ilgili bir problemi yoktur. Çiftçimizin tarlaya ulaşımı ile ilgili bir problem olmayacak. Çiftçiye gerekirse alım garantisi vereceğiz, ürününüzü ekin, tarlada kalmaz. Çiftçinin tarlasına gitmesinde bir sakınca yok, tarlasına gidecek, bu konuda bir genelge yayınlandı. Ekmek bundan böyle sadece market ve fırınlarda satılabiliyor olacak. TMO'nun ihtiyaç stokları normalin üzerinde. Hububatta şu andaki stoklarımız son derece yeterli. Ette birileri piyasayı speküle etmeye çalışırsa, gerekirse ithalat yaparız. Bugün itibarıyla et ve süt kurumunun depoları ağzına kadar et dolu. Süt üreticileri endişe etmesinler, ürettikleri ürünleri alacak bir pazar var, sütleri yerde kalmaz, o sütleri gerekiyorsa et ve süt kurumu üzerinden alırız. Barajlarda enerji tarafında doluluklarla ilgili hiçbir problem yok, sulama ile ilgili biraz gerideyiz, bu su kıtlığı anlamına gelmiyor.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgınının etkilerine ilişkin açıklamalarda bulunuyor.Pazar ve benzeri yerlerde ekmek satışı yapılamayacak.

İşte Bakan Pakdemirli'nin açıklamaları...

Türkiye'nin hiçbir gıda tedariği ile ilgili bir problemi yoktur.

Çiftçimizin tarlaya ulaşımı ile ilgili bir problem olmayacak.

Çiftçiye gerekirse alım garantisi vereceğiz, ürününüzü ekin, tarlada kalmaz.

Çiftçinin tarlasına gitmesinde bir sakınca yok, tarlasına gidecek, bu konuda bir genelge yayınlandı.

Ekmek bundan böyle sadece market ve fırınlarda satılabiliyor olacak.

TMO'nun ihtiyaç stokları normalin üzerinde.

Hububatta şu andaki stoklarımız son derece yeterli.

Ette birileri piyasayı speküle etmeye çalışırsa, gerekirse ithalat yaparız.

Bugün itibarıyla et ve süt kurumunun depoları ağzına kadar et dolu.

Süt üreticileri endişe etmesinler, ürettikleri ürünleri alacak bir pazar var, sütleri yerde kalmaz, o sütleri gerekiyorsa et ve süt kurumu üzerinden alırız.

Barajlarda enerji tarafında doluluklarla ilgili hiçbir problem yok, sulama ile ilgili biraz gerideyiz, bu su kıtlığı anlamına gelmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.