LASTİK İŞ

EKMEKTE HİJYEN ÖNEMLİ

Gündem 28.03.2020 - 14:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EKMEKTE HİJYEN ÖNEMLİ

Korona virüsüne karşı önlem olarak Gölcüklü fırıncılar seferber oldular. Gölcük Fırıncılar Odası başkanı Murat Dağ başkanlığında toplantıda bir araya geldiler. Fırıncılar Toplantısına Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü zabıta komiseri Kerim Tezer katıldı.

Korona virüsünden korunmak amaçlı olarak ekmeğin hijyenik bir ortamda üretilip ve dağıtımı için Gölcüklü fırıncılar düzenlemiş olduğu toplantıda katı karar aldılar. Korona virüsüne karşı önlem olarak Gölcüklü fırıncılar seferber oldular. Gölcük Fırıncılar Odası başkanı Murat Dağ başkanlığında toplantıda bir araya geldiler. Fırıncılar Toplantısına Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü zabıta komiseri Kerim Tezer katıldı. Gölcük Fırıncılar Odası Başkanı Murat Dağ toplantıda yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.  Öncelikle bu günlerde yaşanan bu korona virüsünden dolayı zor günlerden geçiyoruz. Hepimiz için en önemli insanın sağlıklı yaşamıdır. Biz fırıncılar olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Çünkü bizler insanın temel gıdası olan ekmek üretiyoruz. Bundan dolayı ekmek üretim alanı, ekmek dağıtım alanı hijyenik bir ortam şarttır. Öncelikle çalışanlarımız bone, maske ve eldiven kesinlikle kullanılmalıdır. Buna uymayanlar için belediyemiz tarafından kesinlikle yasal işlem yapılacak. Bunun affı yok.  Ekmek dağıtımına gelindiğinde ekmek kasasına önceden ekmeği ambalaj torbasına koyarak üstü kapalı olarak marketlere teslim edilecek. Bütün marketlerimizle konuştuk. Market işletmecileri aldıkları ekmeği vatandaşın erişemeyecek bir yerde tutulup ve vatandaşa ekmeği işletmeci tarafından elinde eldivenle verecek. Vatandaşlar ekmeği ellemeyecek. Aksi taktirde yine belediyemiz zabıta ekipleri tarafından cezai işlem yapılacaktır. Fırıncı meslektaşlarımız tarafımdan marketlere ambalaj eksik veya verilmedi mi yine bu duyarsızlık af edilemeyecek” keklinde kesin karara vardılar.  Toplantıda kısa bir açıklama yapan Gölcük Belediyesi Zabıta Komiseri Kerim Tezer; “bakın, halkımız gerçekten duyarlıdır. Bu gün yaklaşık bir saat içerisinde uygunsuz ekmek satan bakkal ve marketleri ihbar ettiler. Biz ekip olarak hepsine gerekli işlemleri yaptık. Kurallara uymayanlar kim, hangi firma olursa olsun kesinlikle affı yok. Bunun için biz ekip olarak görevimizi en iyi şekilde yaparken sizlerden önemli destek bekliyoruz. Bu zor günleri birlikte aşmak için el birliği ile gece gündüz çalışacağız” dedi. Fahri Haner      
Korona virüsüne karşı önlem olarak Gölcüklü fırıncılar seferber oldular. Gölcük Fırıncılar Odası başkanı Murat Dağ başkanlığında toplantıda bir araya geldiler. Fırıncılar Toplantısına Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü zabıta komiseri Kerim Tezer katıldı.

Korona virüsünden korunmak amaçlı olarak ekmeğin hijyenik bir ortamda üretilip ve dağıtımı için Gölcüklü fırıncılar düzenlemiş olduğu toplantıda katı karar aldılar.

Korona virüsüne karşı önlem olarak Gölcüklü fırıncılar seferber oldular. Gölcük Fırıncılar Odası başkanı Murat Dağ başkanlığında toplantıda bir araya geldiler. Fırıncılar Toplantısına Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü zabıta komiseri Kerim Tezer katıldı. Gölcük Fırıncılar Odası Başkanı Murat Dağ toplantıda yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. 

Öncelikle bu günlerde yaşanan bu korona virüsünden dolayı zor günlerden geçiyoruz. Hepimiz için en önemli insanın sağlıklı yaşamıdır. Biz fırıncılar olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Çünkü bizler insanın temel gıdası olan ekmek üretiyoruz. Bundan dolayı ekmek üretim alanı, ekmek dağıtım alanı hijyenik bir ortam şarttır. Öncelikle çalışanlarımız bone, maske ve eldiven kesinlikle kullanılmalıdır. Buna uymayanlar için belediyemiz tarafından kesinlikle yasal işlem yapılacak. Bunun affı yok. 

Ekmek dağıtımına gelindiğinde ekmek kasasına önceden ekmeği ambalaj torbasına koyarak üstü kapalı olarak marketlere teslim edilecek. Bütün marketlerimizle konuştuk. Market işletmecileri aldıkları ekmeği vatandaşın erişemeyecek bir yerde tutulup ve vatandaşa ekmeği işletmeci tarafından elinde eldivenle verecek. Vatandaşlar ekmeği ellemeyecek. Aksi taktirde yine belediyemiz zabıta ekipleri tarafından cezai işlem yapılacaktır. Fırıncı meslektaşlarımız tarafımdan marketlere ambalaj eksik veya verilmedi mi yine bu duyarsızlık af edilemeyecek” keklinde kesin karara vardılar. 
Toplantıda kısa bir açıklama yapan Gölcük Belediyesi Zabıta Komiseri Kerim Tezer; “bakın, halkımız gerçekten duyarlıdır. Bu gün yaklaşık bir saat içerisinde uygunsuz ekmek satan bakkal ve marketleri ihbar ettiler. Biz ekip olarak hepsine gerekli işlemleri yaptık. Kurallara uymayanlar kim, hangi firma olursa olsun kesinlikle affı yok. Bunun için biz ekip olarak görevimizi en iyi şekilde yaparken sizlerden önemli destek bekliyoruz. Bu zor günleri birlikte aşmak için el birliği ile gece gündüz çalışacağız” dedi.

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.