LASTİK İŞ

“EKONOMIK İSTIKRAR KALKANI PAKETI GÜZEL ANCAK..”

27.03.2020 - 07:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“EKONOMIK İSTIKRAR KALKANI PAKETI GÜZEL ANCAK..”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, dünyada yaşanan korona virüs salgınına ilişkin "Vatandaş olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Herkes kendi kendinin koruyucusu olmak zorunda" dedi.

"Biz bu mücadele karşısında hem Türkiye hem insanlık olarak tek başımızayız. Bu bir savaş. İnşallah bu savaşı da birlikte mücadele ederek kazanacağımıza, en azından hafif bir kayıpla atlatacağımıza yürekten inanıyorum ve böyle olmasını da yüce Rabb'imden niyaz ediyorum." diye konuştu., Vatandaş olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Herkes kendi kendinin koruyucusu olmak zorunda" dedi.    Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, bugün ülke gündemi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında İdlib e şehit olan Mehmetçikleri hatırlatan Akpınar tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.   Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada, “Vatandaş olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Herkes kendi kendinin koruyucusu olmak zorunda. Biz Türk milleti olarak aktif ve sosyal bir milletiz. Tokalaşmaya, öpüşmeye kıymet veren milletiz. İnsandan insana geçen bir virüs olduğu için bu alışkanlıklarımızı biraz ötelememiz gerekiyor. Bunu soğukluk olarak algılamamamız gerekiyor. Sadece tedbir olarak hepimizin sağlığı için bunu görmemiz gerekiyor.” Dedi.  “ FIRSATÇILARA ASLA MÜSAADE EDİLMEMELİ VE FAHİŞ FİYAT ARTIŞINA MEYDAN VERİLMEMELİDİR”    Bu problemin sağlık sorunundan çıkıp güvenlik soruna haline gelmemesi için bakanlık tarafından yapılan önerilere uyulması gerektiğini vurgulayarak, hijyen konusuna dikkat çekti. Dezenfektan ve maske gibi koruyuculuğu olan ürünlerin fiyatının bir anda birkaç katına çıktığını ifade eden Akpınar, "Devletin buna müsaade etmemesi lazım. Fırsatçılara asla müsaade edilmemeli ve fahiş fiyat artışına meydan verilmemelidir" dedi. “YAŞLILARIMIZIN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLE İLGİLİ ÖNCELİĞİMİZ ELBETTE Kİ YAŞLILARIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAKTIR.”   İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkmasına ilişkin getirilen kısıtlamaya da değinen Başkan Akpınar"Yaşlılarımızın sokağa çıkma yasağı ile ilgili önceliğimiz elbette ki yaşlılarımızın sağlığını korumaktır. Çünkü bu hastalıkta en çok yaşlarımızda etkilenmektedir. Yaşlılarımızın buna azami derecede uyduğunu da görüyoruz. Onlarda işin farkındalar." değerlendirmesinde bulundu.​       “EKONOMIK İSTIKRAR KALKANI PAKETI GÜZEL ANCAK..”   Salgın nedeniyle toplumun birçok kesiminin olumsuz etkilendiğini, bunların başında da ücretli çalışanlar, esnaf, tüccar ve sanayicinin geldiğini ifade eden Başkan Akpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nin” güzel olduğunu ancak bu paketin içerisinde yer almadığını düşünen kesimlerin de bulunduğunu kaydetti. Akpınar bu kesimlerin sorunlarının da işveren ve devletimiz tarafından giderilmesi gerektiğini vurguladı. “ŞEHİT LİDERİMİZİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ”   Şehit liderimiz Muhsin başkanımızı ve onunla şehit olan arkadaşlarımızırahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. 11 yıl oldu ama ona olan özlemimiz ilk günkü gibi devam ediyor. Unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.şeklinde konuştu    
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, dünyada yaşanan korona virüs salgınına ilişkin "Vatandaş olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Herkes kendi kendinin koruyucusu olmak zorunda" dedi.

"Biz bu mücadele karşısında hem Türkiye hem insanlık olarak tek başımızayız. Bu bir savaş. İnşallah bu savaşı da birlikte mücadele ederek kazanacağımıza, en azından hafif bir kayıpla atlatacağımıza yürekten inanıyorum ve böyle olmasını da yüce Rabb'imden niyaz ediyorum." diye konuştu., Vatandaş olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Herkes kendi kendinin koruyucusu olmak zorunda" dedi.

   Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, bugün ülke gündemi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında İdlib e şehit olan Mehmetçikleri hatırlatan Akpınar tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

  Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada, “Vatandaş olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Herkes kendi kendinin koruyucusu olmak zorunda. Biz Türk milleti olarak aktif ve sosyal bir milletiz. Tokalaşmaya, öpüşmeye kıymet veren milletiz. İnsandan insana geçen bir virüs olduğu için bu alışkanlıklarımızı biraz ötelememiz gerekiyor. Bunu soğukluk olarak algılamamamız gerekiyor. Sadece tedbir olarak hepimizin sağlığı için bunu görmemiz gerekiyor.” Dedi.

 “ FIRSATÇILARA ASLA MÜSAADE EDİLMEMELİ VE FAHİŞ FİYAT ARTIŞINA MEYDAN VERİLMEMELİDİR”

   Bu problemin sağlık sorunundan çıkıp güvenlik soruna haline gelmemesi için bakanlık tarafından yapılan önerilere uyulması gerektiğini vurgulayarak, hijyen konusuna dikkat çekti. Dezenfektan ve maske gibi koruyuculuğu olan ürünlerin fiyatının bir anda birkaç katına çıktığını ifade eden Akpınar, "Devletin buna müsaade etmemesi lazım. Fırsatçılara asla müsaade edilmemeli ve fahiş fiyat artışına meydan verilmemelidir" dedi.

“YAŞLILARIMIZIN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLE İLGİLİ ÖNCELİĞİMİZ ELBETTE Kİ YAŞLILARIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAKTIR.”

  İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların sokağa çıkmasına ilişkin getirilen kısıtlamaya da değinen Başkan Akpınar"Yaşlılarımızın sokağa çıkma yasağı ile ilgili önceliğimiz elbette ki yaşlılarımızın sağlığını korumaktır. Çünkü bu hastalıkta en çok yaşlarımızda etkilenmektedir. Yaşlılarımızın buna azami derecede uyduğunu da görüyoruz. Onlarda işin farkındalar." değerlendirmesinde bulundu.​      

“EKONOMIK İSTIKRAR KALKANI PAKETI GÜZEL ANCAK..”

  Salgın nedeniyle toplumun birçok kesiminin olumsuz etkilendiğini, bunların başında da ücretli çalışanlar, esnaf, tüccar ve sanayicinin geldiğini ifade eden Başkan Akpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nin” güzel olduğunu ancak bu paketin içerisinde yer almadığını düşünen kesimlerin de bulunduğunu kaydetti. Akpınar bu kesimlerin sorunlarının da işveren ve devletimiz tarafından giderilmesi gerektiğini vurguladı.

“ŞEHİT LİDERİMİZİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ”

  Şehit liderimiz Muhsin başkanımızı ve onunla şehit olan arkadaşlarımızırahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. 11 yıl oldu ama ona olan özlemimiz ilk günkü gibi devam ediyor. Unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.şeklinde konuştu  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.