EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU KAZA YAPTI :2 KİŞİ YARALANDI

Gündem 23.07.2019 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU KAZA YAPTI :2 KİŞİ YARALANDI

Değirmendere Yalı Mahallesi 100. Yıl Atatürk Bulvarı D-130 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre bir sigara firmasına ait 41 BM 838 Plakalı araç sürücüsü C. Çağman  müşterisine sipariş almak için aracından indi. El firenini çekmeyi unuttu, market içerisinde bulunan C. Çağman gürültüye dışarıya çıktı. Aracının, U.Coşkun’un idaresindeki 67 AJ 813 ile kaza yaptığını görür. Kaza sonrasında U.Coşkun’un aracında bulunan A.Coşkun kaza sonrasında arabada sıkıştı. Çevredeki vatandaşların 112 sağlık ekiplerine, polise ve itfaiye’ye haber verdiler, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri ile birlikte araç içerisinde sıkışan A.Coşkun’u sıkışan araçtan kurtararak 112 sağlık ekiplerine teslim ettiler. Araç içerisinde sıkışan A.Coşkun sağ baçağında ağır yaralanırken ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi, kazaya karışan araç sürücüsü C. Çağman polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Değirmendere Yalı Mahallesi 100. Yıl Atatürk Bulvarı D-130 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre bir sigara firmasına ait 41 BM 838 Plakalı araç sürücüsü C. Çağman  müşterisine sipariş almak için aracından indi. El firenini çekmeyi unuttu, market içerisinde bulunan C. Çağman gürültüye dışarıya çıktı. Aracının, U.Coşkun’un idaresindeki 67 AJ 813 ile kaza yaptığını görür.
Kaza sonrasında U.Coşkun’un aracında bulunan A.Coşkun kaza sonrasında arabada sıkıştı. Çevredeki vatandaşların 112 sağlık ekiplerine, polise ve itfaiye’ye haber verdiler, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri ile birlikte araç içerisinde sıkışan A.Coşkun’u sıkışan araçtan kurtararak 112 sağlık ekiplerine teslim ettiler.
Araç içerisinde sıkışan A.Coşkun sağ baçağında ağır yaralanırken ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi, kazaya karışan araç sürücüsü C. Çağman polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.