LASTİK İŞ
ismail

El Değiştirdi !

Kocaeli 25.07.2013 - 18:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

El Değiştirdi !

Bu sürpriz ve ilginç gelişmelerin başında da Özgür Kocaeli Gazetesi`nin satış görüşmeleri yer alıyor.

Evet, yanlış okumadınız. İlimizin en önemli basın kuruluşlarından birisi olan Özgür Kocaeli Gazetesi bu günlerde satılmak üzere.  Uzun zamandır süren görüşmeler ve pazarlıklar neredeyse bitmek üzere.  Küçük bazı detaylar kalmış.  Onlar da bittiğinde Özgür Kocaeli Gazetesi el değiştirecek. Peki, Özgür Kocaeli Gazetesi`ni kim satın alıyor. AKP`li Macit Haldız. Aslen Trabzonlu olan Macit Haldız son zamanlarda hızla büyüyen AKP`li bir işadamı. Uzun zaman AKP il yönetiminde görev aldı.  Son yönetimde ise kendisi değil oğlu yer aldı.  Mazda bayisi olan Macit Haldız daha sonra Peugeot otomobillerinin bayiliğini satın alarak dikkatleri üzerine çekmişti.  Kent Konut`un Yıldız Konutları`nı da alan Macit Haldız Honda bayiliğini de satın alarak ilimizdeki 3 araba bayiliğini elinde bulunduran kişi ünvanını almıştı. Macit Haldız şimdi de Özgür Kocaeli Gazetesi`ni satın almak için Ömer Polat ile beraber görüşmeler yapmaya başladı ve bu görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldı. Önceki gün hem İsmet Çiğit ile hem de Macit Haldız ile görüştük.  İsmet Çiğit de, Macit Haldız da olayı doğruladı ama henüz satışın tam olarak bitmediğini söyledi.  İsmet Çiğit bu olayın haber yapılmamasını istedi ama iş artık pek çok kişi tarafından öğrenilmişti.  Bizde bir gün beklemek zorunda kaldık ve haber bazı internet sitelerinde yer aldığı için haberi yazmak zorunda kaldık. Her iki tarafta rakam konusunda bir şey söylemiyor.  Biz biraz araştırma yaptık.  Özgür Kocaeli Gazetesi`nin eski parayla 5.5 trilyona satılacağını nihai rakamın ise 5 trilyona biteceğini öğrendik. Tabi bazı küçük ama önemli detaylar da var bu satışta.  Gazetenin genel yayın müdürü olan ve günlük köşe yazan İsmet Çiğit`in seçimlere kadar gazetenin başında kalacağı daha sonra ise gazeteden ayrılacağı söyleniyor.  Bunu İsmet Çiğit de teyit etti.  Bunun dışında da bazı teknik ve önemli detaylar var. Bunlar aşıldığında imzalar atılacak ve Özgür Kocaeli Gazetesi büyük bir aksilik olmazsa Macit Haldız`ın olacak. Özgür Kocaeli Gazetesi daha önce de satılmak istenmiş ve Kavanlar ile görüşmeler yapılmıştı. Herkes bu satışın biteceğini beklerken araya giren pürüzler nedeniyle satış gerçekleşmemiş ve Kavanlar, Özgür Kocaeli Gazetesi`ni satın almaktan vazgeçmişti. Bakalım bu kez ortaya bir pürüz çıkacak mı? Hep birlikte göreceğiz.
Bu sürpriz ve ilginç gelişmelerin başında da Özgür Kocaeli Gazetesi`nin satış görüşmeleri yer alıyor.

Evet, yanlış okumadınız.

İlimizin en önemli basın kuruluşlarından birisi olan Özgür Kocaeli Gazetesi bu günlerde satılmak üzere. 
Uzun zamandır süren görüşmeler ve pazarlıklar neredeyse bitmek üzere. 
Küçük bazı detaylar kalmış. 
Onlar da bittiğinde Özgür Kocaeli Gazetesi el değiştirecek.
Peki, Özgür Kocaeli Gazetesi`ni kim satın alıyor.
AKP`li Macit Haldız.
Aslen Trabzonlu olan Macit Haldız son zamanlarda hızla büyüyen AKP`li bir işadamı. Uzun zaman AKP il yönetiminde görev aldı. 
Son yönetimde ise kendisi değil oğlu yer aldı. 
Mazda bayisi olan Macit Haldız daha sonra Peugeot otomobillerinin bayiliğini satın alarak dikkatleri üzerine çekmişti. 
Kent Konut`un Yıldız Konutları`nı da alan Macit Haldız Honda bayiliğini de satın alarak ilimizdeki 3 araba bayiliğini elinde bulunduran kişi ünvanını almıştı.
Macit Haldız şimdi de Özgür Kocaeli Gazetesi`ni satın almak için Ömer Polat ile beraber görüşmeler yapmaya başladı ve bu görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldı.
Önceki gün hem İsmet Çiğit ile hem de Macit Haldız ile görüştük. 
İsmet Çiğit de, Macit Haldız da olayı doğruladı ama henüz satışın tam olarak bitmediğini söyledi. 
İsmet Çiğit bu olayın haber yapılmamasını istedi ama iş artık pek çok kişi tarafından öğrenilmişti. 
Bizde bir gün beklemek zorunda kaldık ve haber bazı internet sitelerinde yer aldığı için haberi yazmak zorunda kaldık.
Her iki tarafta rakam konusunda bir şey söylemiyor. 
Biz biraz araştırma yaptık. 
Özgür Kocaeli Gazetesi`nin eski parayla 5.5 trilyona satılacağını nihai rakamın ise 5 trilyona biteceğini öğrendik.
Tabi bazı küçük ama önemli detaylar da var bu satışta. 
Gazetenin genel yayın müdürü olan ve günlük köşe yazan İsmet Çiğit`in seçimlere kadar gazetenin başında kalacağı daha sonra ise gazeteden ayrılacağı söyleniyor. 
Bunu İsmet Çiğit de teyit etti. 
Bunun dışında da bazı teknik ve önemli detaylar var. Bunlar aşıldığında imzalar atılacak ve Özgür Kocaeli Gazetesi büyük bir aksilik olmazsa Macit Haldız`ın olacak.
Özgür Kocaeli Gazetesi daha önce de satılmak istenmiş ve Kavanlar ile görüşmeler yapılmıştı. Herkes bu satışın biteceğini beklerken araya giren pürüzler nedeniyle satış gerçekleşmemiş ve Kavanlar, Özgür Kocaeli Gazetesi`ni satın almaktan vazgeçmişti.
Bakalım bu kez ortaya bir pürüz çıkacak mı?
Hep birlikte göreceğiz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.