LASTİK İŞ

ELANUR GÖLCÜK’ÜN GURURU OLDU

Spor 24.12.2019 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELANUR GÖLCÜK’ÜN GURURU OLDU

Kocaeli il genelinde yapılan satranç yarışmasında mücadele eden Elanur Ece Sargın il birinciliği turnuva rakibi ile aynı puanı alarak fakat averajla ikinci olarak dönen Elanur Ece Sargın Gölcük gururu oldu.

Kocaeli genelinde okullar arasında düzenlenen Satranç Turnuvasına Gölcük Piyalepaşa İlkokulunda 9 yaş kızlar kategorisinde Elanur Ece Sargın katıldı. Birincilikle yarışmayı sürdüren Sargın yaptığı mücadele sonucunda rakibi ile aynı puanda kaldılar. Hakem averajı ile Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencisi Elanur Ece Sarkın Kocaeli ikincisi olarak yarışmadan döndü. Elanur Ece Sargın ikincilik madalyasını aldı.  Okula madalya ile dönen Elanur Ece Sargın için program düzenleyen okul müdürü Songül Bayraktar şu açıklamayı yaptı. Müdür Bayraktar; “öncelikle yarışmada üstün başarı gösteren öğrencimiz Elanur Ece Sargın'a gönülden teşekkür ederim. Bize bu güzel bir gururu yaşatan öğrencimiz yarışmada rakibi ile aynı puanda kalması ve averajla ikinci olarak okulumuza döndü. Öğrencimiz bundan sonraki yarışmalara daha iyi bir şekilde hazırlanarak okulumuza il genelinde birinci olacağına yürekten inanıyorum” dedi. Fahri Haner
Kocaeli il genelinde yapılan satranç yarışmasında mücadele eden Elanur Ece Sargın il birinciliği turnuva rakibi ile aynı puanı alarak fakat averajla ikinci olarak dönen Elanur Ece Sargın Gölcük gururu oldu.

Kocaeli genelinde okullar arasında düzenlenen Satranç Turnuvasına Gölcük Piyalepaşa İlkokulunda 9 yaş kızlar kategorisinde Elanur Ece Sargın katıldı. Birincilikle yarışmayı sürdüren Sargın yaptığı mücadele sonucunda rakibi ile aynı puanda kaldılar. Hakem averajı ile Gölcük Piyalepaşa İlkokulu öğrencisi Elanur Ece Sarkın Kocaeli ikincisi olarak yarışmadan döndü. Elanur Ece Sargın ikincilik madalyasını aldı. 
Okula madalya ile dönen Elanur Ece Sargın için program düzenleyen okul müdürü Songül Bayraktar şu açıklamayı yaptı. Müdür Bayraktar; “öncelikle yarışmada üstün başarı gösteren öğrencimiz Elanur Ece Sargın'a gönülden teşekkür ederim. Bize bu güzel bir gururu yaşatan öğrencimiz yarışmada rakibi ile aynı puanda kalması ve averajla ikinci olarak okulumuza döndü. Öğrencimiz bundan sonraki yarışmalara daha iyi bir şekilde hazırlanarak okulumuza il genelinde birinci olacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.