LASTİK İŞ

ELİF İLE BARIŞ MURADINA ERDİ

03.09.2018 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELİF İLE BARIŞ MURADINA ERDİ

Bursa'da ikamet eden Şennur ve Merhum Adnan Uzun kızı Elif ile Gölcük Topçular Mahallesinde ikamet eden Hediye ve Aydın Akçay'ın oğlu Barış Akçay ile birlikte aşiyan Tesislerinde düzenlenen düğün törenle evlenerek dünya evine girdiler.

Bursa'da ikamet eden Şennur ve Merhum Adnan Uzun kızı Elif ile Gölcük Topçular Mahallesinde ikamet eden Hediye ve Aydın Akçay'ın oğlu Barış Akçay ile birlikte aşiyan Tesislerinde düzenlenen düğün törenle evlenerek dünya evine girdiler. Gölcük Topçular Mahallesinde ikamet eden Hediye ve Aydın Akçay'ın oğlu Barış Akçay uzman olarak Kocaeli Kandıra ilçesinde görev yapıyor. Elif ile Barış uzun süre önce biri birilerini tanıyarak ve evlenmeye karar verdiler. Bu kararın ardından her iki çiftin aileleri Bursa'da bir araya gelerek nişanlarını yaptılar. Çiftin aileleri nişan sonrasında önceki akşam Gölcük Aşiyan tesislerinde düğün töreni düzenlediler. Düzenlenen düğün törenine her iki çiftin yakınları yoğun katılım sağladılar. Düğün merasiminde davetlilere ikramın ardından takı merasimi yapıldı. Yapılan takı merasimin ardından düğün pastasını keserek davetlilere ikram ettiler. Düğün pastasının ardından Elif ile Barış çifti güvercin uçurdular. Ardından kara deniz ve doğu Anadolu oyun havaları ile davetliler pistte soluğu aldılar. gelin ve damat gecenin ilerleyen saatlerine kadar davetlilerle birlikte pistte gönüllerince eğlendiler. Bizde Yeni Gölcük gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Fahri Haner
Bursa'da ikamet eden Şennur ve Merhum Adnan Uzun kızı Elif ile Gölcük Topçular Mahallesinde ikamet eden Hediye ve Aydın Akçay'ın oğlu Barış Akçay ile birlikte aşiyan Tesislerinde düzenlenen düğün törenle evlenerek dünya evine girdiler.

Bursa'da ikamet eden Şennur ve Merhum Adnan Uzun kızı Elif ile Gölcük Topçular Mahallesinde ikamet eden Hediye ve Aydın Akçay'ın oğlu Barış Akçay ile birlikte aşiyan Tesislerinde düzenlenen düğün törenle evlenerek dünya evine girdiler. Gölcük Topçular Mahallesinde ikamet eden Hediye ve Aydın Akçay'ın oğlu Barış Akçay uzman olarak Kocaeli Kandıra ilçesinde görev yapıyor. Elif ile Barış uzun süre önce biri birilerini tanıyarak ve evlenmeye karar verdiler. Bu kararın ardından her iki çiftin aileleri Bursa'da bir araya gelerek nişanlarını yaptılar. Çiftin aileleri nişan sonrasında önceki akşam Gölcük Aşiyan tesislerinde düğün töreni düzenlediler. Düzenlenen düğün törenine her iki çiftin yakınları yoğun katılım sağladılar. Düğün merasiminde davetlilere ikramın ardından takı merasimi yapıldı. Yapılan takı merasimin ardından düğün pastasını keserek davetlilere ikram ettiler. Düğün pastasının ardından Elif ile Barış çifti güvercin uçurdular. Ardından kara deniz ve doğu Anadolu oyun havaları ile davetliler pistte soluğu aldılar. gelin ve damat gecenin ilerleyen saatlerine kadar davetlilerle birlikte pistte gönüllerince eğlendiler.

Bizde Yeni Gölcük gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.