LASTİK İŞ

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

Asayiş 16.01.2019 - 11:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında çalışmalara başladı

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, hafta sonu adaylığının açıklanması sonrasında saha çalışmalarını hızlandırdı. Sezer, SKM programları kapsamında Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu eğitmenleri ve kursiyerleriyle sivil toplum merkezinde bir araya geldi. Eğitmenlere ve kursiyerlere seslenen Sezer, “Gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik toplumsal projeler her zaman önceliğimiz olacak” dedi. KURSİYERLERLE BULUŞTU Sezer ilk olarak Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olarak teşekkülünde emeği olan El Sanatları Çalışma Grubu eğitmenleri ve kursiyerleriyle sivil toplum merkezinde bir araya geldi. Kursiyerlere ve eğitmenlere gerçekleştireceği çalışmalar ile ilgili bilgi veren Sezer yaptığı konuşmada, kadınların el emeği ürünlerinin ticari anlamda değerlendirilmesi için bir dizi projeleri hayata geçireceğini dile getirdi. ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ Devamında konuşan Sezer, “Gölcük'ün spor, kültür ve sanatla anılması noktasında projelere imza atarak gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Gelecekte ana hedefimiz bu olacak. Gençlerimiz ve kadınlarımız için elimizden gelenin fazlasını hayata geçireceğiz” ifadelerine yer verdi. İlgilerinden dolayı eğitmen ve kursiyerlere de teşekkürlerini iletti. VATANDAŞLA BULUŞUYOR Çalışmalar kapsamında vatandaşlarla da bir araya gelen Sezer, halka kucaklaşırken, taziye ziyaretleri yapıp, çay ocaklarında da vatandaşlarla sohbet ediyor. KOCAELİ BİRİNCİSİNE ZİYARET Ali Yıldırım Sezer SKM çalışmaları kapsamında ayrıca ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Merkezi tarafından kabartma Kuran-ı Kerim okuma kursunda katılıp üstün başarı sağlayarak 1.olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından oğlu Bilal ile birlikte umreye gönderilen Mustafa Korkmaz’ı evinde ziyaret etti. Sezer bu büyük başarısından dolayı Korkmaz’ı kutlarken, Allah umresini kabul etsin” diyerek, aile fertlerine çok teşekkür etti.
Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında çalışmalara başladı

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, hafta sonu adaylığının açıklanması sonrasında saha çalışmalarını hızlandırdı. Sezer, SKM programları kapsamında Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu eğitmenleri ve kursiyerleriyle sivil toplum merkezinde bir araya geldi. Eğitmenlere ve kursiyerlere seslenen Sezer, “Gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik toplumsal projeler her zaman önceliğimiz olacak” dedi.

KURSİYERLERLE BULUŞTU
Sezer ilk olarak Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olarak teşekkülünde emeği olan El Sanatları Çalışma Grubu eğitmenleri ve kursiyerleriyle sivil toplum merkezinde bir araya geldi. Kursiyerlere ve eğitmenlere gerçekleştireceği çalışmalar ile ilgili bilgi veren Sezer yaptığı konuşmada, kadınların el emeği ürünlerinin ticari anlamda değerlendirilmesi için bir dizi projeleri hayata geçireceğini dile getirdi.

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ
Devamında konuşan Sezer, “Gölcük'ün spor, kültür ve sanatla anılması noktasında projelere imza atarak gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Gelecekte ana hedefimiz bu olacak. Gençlerimiz ve kadınlarımız için elimizden gelenin fazlasını hayata geçireceğiz” ifadelerine yer verdi. İlgilerinden dolayı eğitmen ve kursiyerlere de teşekkürlerini iletti.

VATANDAŞLA BULUŞUYOR
Çalışmalar kapsamında vatandaşlarla da bir araya gelen Sezer, halka kucaklaşırken, taziye ziyaretleri yapıp, çay ocaklarında da vatandaşlarla sohbet ediyor.

KOCAELİ BİRİNCİSİNE ZİYARET
Ali Yıldırım Sezer SKM çalışmaları kapsamında ayrıca ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Merkezi tarafından kabartma Kuran-ı Kerim okuma kursunda katılıp üstün başarı sağlayarak 1.olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından oğlu Bilal ile birlikte umreye gönderilen Mustafa Korkmaz’ı evinde ziyaret etti. Sezer bu büyük başarısından dolayı Korkmaz’ı kutlarken, Allah umresini kabul etsin” diyerek, aile fertlerine çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.