LASTİK İŞ

ELLİBEŞ "41 YILDIR GÖLCÜK HALKINA HİZMET ETTİM''

Gölcük 06.02.2019 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ "41 YILDIR GÖLCÜK HALKINA HİZMET ETTİM''

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin her ay düzenlediği toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Eriklitepe Tabiat Parkında kadınlarla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Genel Sekreteri Fatih Bayram, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Siyasi Parti Kadın Kolları Başkanları, Yönetimi ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı.   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her ay düzenli olarak Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, İlçedeki gelişmeler ve Belediye Hizmetleri hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Gölcük Belediyesi Kadınlar meclisi üyelerinden yöneltilen sorulara cevap verip üyeleri aydınlatmaya devam etti. Ayrıca bayanlar meclisi üyeleri mevcut isteklerini dile getirdiler. Başkan Ellibeş, bayanlarımızın talepleri her zaman olduğu gibi, çözüme kavuşturulacaktır, dedi.   Gölcük Bayanlar Meclisi Şubat ayı toplantısında konuşma yapan Başkan Ellibeş, Hayatın fani olduğunu biliyoruz. İşte bunu bilerek yaşantımızı sürdürdüğümüzde problem yok. Bu dünyada ki mevkiinin, makamın, şanın, şöhretin, paranın, sağlığın bir gün biteceğini düşünerek yaşadığımızda inanır mısınız ne kavga ederiz, ne sen ben mücadelesi yaparız. Sadece birbirimizi severiz. Saf, samimi, temiz duygular ile birbirimizi seveceğiz. Bir imtihan dünyasındayız ve ona göre hareket etmemiz gerekir. Yaşam felsefemin odağına hep insan sevgisini koydum. Bazen suçlandığımız zamanlar oldu. Çok seviyorsun, çok hümanistsin, çok yumuşaksın diyenler oldu. Ama doğrusu bu. Mutlaka disiplin ve sistem şart. Bu disiplini sağlamanın bir kaç yolu var tabi ki, biz bu disiplini sevgi üzerine sağlamayı tercih ettik. 41 yıldır belediyede Gölcük halkının hizmetinde olduk. Bu geçen 41 yıllık süreç içerisinde sevdiğim halka hizmet etme işini severek yaptım. Ben tüm halkımızdan memnunum. Allah onlardan razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin her ay düzenlediği toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Eriklitepe Tabiat Parkında kadınlarla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Genel Sekreteri Fatih Bayram, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Siyasi Parti Kadın Kolları Başkanları, Yönetimi ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her ay düzenli olarak Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, İlçedeki gelişmeler ve Belediye Hizmetleri hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Gölcük Belediyesi Kadınlar meclisi üyelerinden yöneltilen sorulara cevap verip üyeleri aydınlatmaya devam etti. Ayrıca bayanlar meclisi üyeleri mevcut isteklerini dile getirdiler. Başkan Ellibeş, bayanlarımızın talepleri her zaman olduğu gibi, çözüme kavuşturulacaktır, dedi.

 

Gölcük Bayanlar Meclisi Şubat ayı toplantısında konuşma yapan Başkan Ellibeş, Hayatın fani olduğunu biliyoruz. İşte bunu bilerek yaşantımızı sürdürdüğümüzde problem yok. Bu dünyada ki mevkiinin, makamın, şanın, şöhretin, paranın, sağlığın bir gün biteceğini düşünerek yaşadığımızda inanır mısınız ne kavga ederiz, ne sen ben mücadelesi yaparız. Sadece birbirimizi severiz. Saf, samimi, temiz duygular ile birbirimizi seveceğiz. Bir imtihan dünyasındayız ve ona göre hareket etmemiz gerekir. Yaşam felsefemin odağına hep insan sevgisini koydum. Bazen suçlandığımız zamanlar oldu. Çok seviyorsun, çok hümanistsin, çok yumuşaksın diyenler oldu. Ama doğrusu bu. Mutlaka disiplin ve sistem şart. Bu disiplini sağlamanın bir kaç yolu var tabi ki, biz bu disiplini sevgi üzerine sağlamayı tercih ettik. 41 yıldır belediyede Gölcük halkının hizmetinde olduk. Bu geçen 41 yıllık süreç içerisinde sevdiğim halka hizmet etme işini severek yaptım. Ben tüm halkımızdan memnunum. Allah onlardan razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.