LASTİK İŞ

ELLİBEŞ ''AK PARTİ’DE VEFA VARDIR''

Asayiş 08.02.2020 - 13:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''AK PARTİ’DE VEFA VARDIR''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partinin kuruluşundan bu yana geçen sürede görev yapan ve yapmakta olan AK Parti ilçe başkanlarına teşekkür belgesi hazırlattı. Teşekkür belgelerini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş takdim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partide daha önce görev alan ve devam etmekte olan ilçe başkanlarına teşekkür belgesi hazırlattı. Teşekkür belgelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın katılımıyla AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş takdim etti. "TILSIM BURADA” Programda konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, "Geçmiş dönemde büyük bir fedakarlıkla ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş kardeşlerim. Şahsımın görevine geldiği itibarinden ikinci buluşmamız. Tekrar bir araya geldik. 8 aylık il başkanı olarak geçen sürenin ardından ilk seçimde de sandıktan çoktan sonucun aynı olacağını görüyorum. Sizlerin sorumluluğu üstünden kardeşlerimizin samimiyeti ve gayreti var. Samimiyeti özellikle vurguluyorum. Tılsım burada çünkü. Geldiğiniz için teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum" dedi. "BU YOLDA YÜRÜME VAKTİ” Devamında Ellibeş, "Genişletilmiş il başkanları toplantısında da Cumhurbaşkanımız tarafından ifade edildi. Başkanımız görev almış tüm ilçe başkanlarımızla genel merkezde buluşacak. 5 grup halinde olacak. Kocaeli’nin içinde olduğu tarih net değil ama Şubat ayı içersinde planlanıyor. Tüm Kocaeli’yi bitirdikten sonra 19 Nisan'da da ATO Kültür Merkezinde de tüm ilçe başkanlarımız Cumhurbaşkanımızla buluşacak. AK Parti'de hep vefa vardır. Görev almış ilçe başkanlarıyla Cumhurbaşkanımız iki defa buluştu. Mutlaka bu kongremizin sembol sloganı “Türkiye için inandığımız yolda yürüme vaktidir” diyorum, tam bu yolda yürüme vaktidir" ifadelerini kullandı.  "DEVAM ETMELİSİNİZ” Son olarak Ellibeş, "Türkiye’nin küreselleşen dünyada ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu süreç daha karışık şekilde devam edecek. Siz ilçe başkanlarımız bu dönemde Cumhrbaşkanımızın yanında yürümeye devam etmelisiniz" diyerek sözlerini noktaladı. Ellibeş yaptığı konuşmanın ardından teşekkür belgelerini ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş ve hala yapmakta olan kişilere bizzat takdim etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partinin kuruluşundan bu yana geçen sürede görev yapan ve yapmakta olan AK Parti ilçe başkanlarına teşekkür belgesi hazırlattı. Teşekkür belgelerini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş takdim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partide daha önce görev alan ve devam etmekte olan ilçe başkanlarına teşekkür belgesi hazırlattı. Teşekkür belgelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın katılımıyla AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş takdim etti.

"TILSIM BURADA”
Programda konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, "Geçmiş dönemde büyük bir fedakarlıkla ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş kardeşlerim. Şahsımın görevine geldiği itibarinden ikinci buluşmamız. Tekrar bir araya geldik. 8 aylık il başkanı olarak geçen sürenin ardından ilk seçimde de sandıktan çoktan sonucun aynı olacağını görüyorum. Sizlerin sorumluluğu üstünden kardeşlerimizin samimiyeti ve gayreti var. Samimiyeti özellikle vurguluyorum. Tılsım burada çünkü. Geldiğiniz için teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum" dedi.

"BU YOLDA YÜRÜME VAKTİ”
Devamında Ellibeş, "Genişletilmiş il başkanları toplantısında da Cumhurbaşkanımız tarafından ifade edildi. Başkanımız görev almış tüm ilçe başkanlarımızla genel merkezde buluşacak. 5 grup halinde olacak. Kocaeli’nin içinde olduğu tarih net değil ama Şubat ayı içersinde planlanıyor. Tüm Kocaeli’yi bitirdikten sonra 19 Nisan'da da ATO Kültür Merkezinde de tüm ilçe başkanlarımız Cumhurbaşkanımızla buluşacak. AK Parti'de hep vefa vardır. Görev almış ilçe başkanlarıyla Cumhurbaşkanımız iki defa buluştu. Mutlaka bu kongremizin sembol sloganı “Türkiye için inandığımız yolda yürüme vaktidir” diyorum, tam bu yolda yürüme vaktidir" ifadelerini kullandı. 

"DEVAM ETMELİSİNİZ”
Son olarak Ellibeş, "Türkiye’nin küreselleşen dünyada ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu süreç daha karışık şekilde devam edecek. Siz ilçe başkanlarımız bu dönemde Cumhrbaşkanımızın yanında yürümeye devam etmelisiniz" diyerek sözlerini noktaladı. Ellibeş yaptığı konuşmanın ardından teşekkür belgelerini ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş ve hala yapmakta olan kişilere bizzat takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.