LASTİK İŞ

ELLİBEŞ ''BAŞKAN SEZER’İ KUTLUYORUM''

Gündem 11.08.2020 - 12:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''BAŞKAN SEZER’İ KUTLUYORUM''

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Projeleri inceledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile projeleri inceledi. Başkan Ellibeş’e İlçe Başkanı Çetin Seymen eşlik etti. Başkan Ellibeş “AK Parti'li bir belediye başkanının alametifarikası her zaman ulaşılabilir olmasıdır. Gölcük'te Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve ekibi bu noktada başarılı. Umuyorum ki, devamı da gelecektir. Kendilerini kutluyorum” dedi.   Başkan Sezer "AK Parti Kocaeli İl Başkanımız  Mehmet Ellibeş'in katılımıyla yaptığımız toplantıda; projelerimiz hakkında istişarede bulunduk. İl Başkanımız Mehmet Ellibeş'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim"dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Projeleri inceledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile projeleri inceledi. Başkan Ellibeş’e İlçe Başkanı Çetin Seymen eşlik etti. Başkan Ellibeş “AK Parti'li bir belediye başkanının alametifarikası her zaman ulaşılabilir olmasıdır. Gölcük'te Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve ekibi bu noktada başarılı. Umuyorum ki, devamı da gelecektir. Kendilerini kutluyorum” dedi.

 

Başkan Sezer "AK Parti Kocaeli İl Başkanımız  Mehmet Ellibeş'in katılımıyla yaptığımız toplantıda; projelerimiz hakkında istişarede bulunduk. İl Başkanımız Mehmet Ellibeş'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.