ELLİBEŞ "BAYRAMLAR PAYLAŞTIKÇA GÜZEL''

Gündem 20.08.2018 - 10:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ "BAYRAMLAR PAYLAŞTIKÇA GÜZEL''

Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kutsal Topraklardan Kurban Bayramı dolaysıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

Bayramlar kırgınlıkların sona ermesi, kırgınların birbirini affetmesi, hayatımızda daha barış, dayanışma ve kucaklaşma duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır. Bu vesileyle milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılarsak inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bir nevi Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Ayrıca Bayram ziyareti için yola çıkan tüm vatandaşlarımızdan, trafik kurallarına riayet etmelerini, dikkatli şekilde araç kullanmalarını rica ediyorum. Bu duygularla, Bayramın tüm insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve Gölcük’ümüze bereket, sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.
Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kutsal Topraklardan Kurban Bayramı dolaysıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

Bayramlar kırgınlıkların sona ermesi, kırgınların birbirini affetmesi, hayatımızda daha barış, dayanışma ve kucaklaşma duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır.

Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır. Bu vesileyle milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılarsak inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bir nevi Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Ayrıca Bayram ziyareti için yola çıkan tüm vatandaşlarımızdan, trafik kurallarına riayet etmelerini, dikkatli şekilde araç kullanmalarını rica ediyorum. Bu duygularla, Bayramın tüm insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve Gölcük’ümüze bereket, sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.