ELLİBEŞ ''BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ''

Asayiş 05.02.2020 - 15:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ''

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, cumartesi günü İzmit Antikkapı Restoran’da gerçekleşen 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım nedeniyle teşkilata teşekkür etti. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Ellibeş, her programın gizli kahramları il yönetim kurulu başta olmak üzere, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanlarına teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisine yoğun katılım gösteren teşkilata teşekkür etti.  ŞEHİTLERİ ANDI AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, cumartesi günü İzmit Antikkapı Restoran’da gerçekleşen 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım nedeniyle teşkilata teşekkür etti. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Ellibeş, her programın gizli kahramları il yönetim kurulu başta olmak üzere, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanlarına teşekkür ederek şöyle dedi: “Öncelikle İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimize ve Van’da çığ felaketinin altında kalarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Güvenlik güçleri ve yardım ekiplerimize kolaylık diliyorum.” TEŞKİLATA TEŞEKKÜR “Geçen hafta çok özel bir programı daha geride bıraktık. Milletimizin birliğine, bütünlüğüne yönelik saldırıların, yıpratma harekatlarının arttığı bu dönemde kardeşliğimizi yeniden pekiştirdiğimiz bir danışma meclisini geride bıraktık. AK Parti olarak bu birlikteliğin devamının ne kadar önemli olduğunu bu dönemde bir kez daha görüyor ve anlıyoruz. Bu nedenle Çayırova’dan Kartepe’ye, Karamürsel’den Kandıra’ya davasına bağlılığını göstermek için sabah erken saatte koşarak İzmit’e gelen bütün teşkilatımıza; geçmişten bugüne partimize il başkanı, milletvekili, belediye başkanı, meclis üyesi veya yönetici olarak hizmet etmiş bütün dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar, güç verdiler. Onların bu detseğine layık olmak için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.  “DURMAK YOK” Ellibeş şöyle devam etti:  “Bir aile olmak milletimizin olduğu gibi AK Partimizin de şiarıdır. Biz bir aileyiz. Ağabeyleriz, kardeşleriz, amcalarız, dayılarız, yeğenleriz. Göğümüz bir. Toprağımız bir. Vatanımız bir. Bayrağımız bir. Vatanımız olan evimizin reisi Recep Tayyip Erdoğan ile destanlar yazıyoruz. Bu ailenin bir mensubu olmak şereftir. Bu aile tarafından hizmetkârlığa memur edilmek şereftir. Şahsen çok işe memur edildim. Hepsi kıymetli. Bilmenizi isterim ki hepsinin en kıymetlisi kardeşiniz olmaktır. Sizlerle birlikte, Reisimizin liderliğindeki Türkiye davasına omuz vermektir. Allah bu hukukumuzu muhafaza etsin. Bu hukuk var oldukça bizim için engel yoktur, zorluk yoktur. Durmak yoktur.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, cumartesi günü İzmit Antikkapı Restoran’da gerçekleşen 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım nedeniyle teşkilata teşekkür etti. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Ellibeş, her programın gizli kahramları il yönetim kurulu başta olmak üzere, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanlarına teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisine yoğun katılım gösteren teşkilata teşekkür etti. 

ŞEHİTLERİ ANDI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, cumartesi günü İzmit Antikkapı Restoran’da gerçekleşen 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım nedeniyle teşkilata teşekkür etti. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Ellibeş, her programın gizli kahramları il yönetim kurulu başta olmak üzere, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanlarına teşekkür ederek şöyle dedi: “Öncelikle İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimize ve Van’da çığ felaketinin altında kalarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Güvenlik güçleri ve yardım ekiplerimize kolaylık diliyorum.”

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR
“Geçen hafta çok özel bir programı daha geride bıraktık. Milletimizin birliğine, bütünlüğüne yönelik saldırıların, yıpratma harekatlarının arttığı bu dönemde kardeşliğimizi yeniden pekiştirdiğimiz bir danışma meclisini geride bıraktık. AK Parti olarak bu birlikteliğin devamının ne kadar önemli olduğunu bu dönemde bir kez daha görüyor ve anlıyoruz. Bu nedenle Çayırova’dan Kartepe’ye, Karamürsel’den Kandıra’ya davasına bağlılığını göstermek için sabah erken saatte koşarak İzmit’e gelen bütün teşkilatımıza; geçmişten bugüne partimize il başkanı, milletvekili, belediye başkanı, meclis üyesi veya yönetici olarak hizmet etmiş bütün dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar, güç verdiler. Onların bu detseğine layık olmak için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”. 
“DURMAK YOK”
Ellibeş şöyle devam etti:  “Bir aile olmak milletimizin olduğu gibi
AK Partimizin de şiarıdır. Biz bir aileyiz. Ağabeyleriz, kardeşleriz, amcalarız, dayılarız, yeğenleriz. Göğümüz bir. Toprağımız bir. Vatanımız bir. Bayrağımız bir. Vatanımız olan evimizin reisi Recep Tayyip Erdoğan ile destanlar yazıyoruz. Bu ailenin bir mensubu olmak şereftir. Bu aile tarafından hizmetkârlığa memur edilmek şereftir. Şahsen çok işe memur edildim. Hepsi kıymetli. Bilmenizi isterim ki hepsinin en kıymetlisi kardeşiniz olmaktır. Sizlerle birlikte, Reisimizin liderliğindeki Türkiye davasına omuz vermektir. Allah bu hukukumuzu muhafaza etsin. Bu hukuk var oldukça bizim için engel yoktur, zorluk yoktur. Durmak yoktur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.