LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ ''CANIMIZI BİLE VERMEYE HAZIRIZ''

Gündem 13.07.2017 - 10:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''CANIMIZI BİLE VERMEYE HAZIRIZ''

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 15 Temmuz’a ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bir daha böyle bir kalkışmaya fırsat vermemek için gerektiğinde canımızı bile vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi

Geçtiğimiz yıl yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “15 Temmuz 2016 kara bir gün. Milli iradeye yapılan bir darbe girişimi, bir kalkışma var. Demokrasinin üstünde, halkın iradesinin üstünde hiçbir güç bizim üzerimizde yönetim olarak etkin olamaz. İşte bu darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine demokrasi aşığı halkımız çok net olarak cevap verdi. Hamd olsun ihanet girişimi anında söndürüldü. Tabi ki bu başarılı püskürtmenin temelinde Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın ortaya koyduğu samimi ve çelik irade önemliydi. O iradenin arkasına milyonlar takıldı” diye konuştu.   “CANIMIZI BİLE VERMEYE HAZIRIZ” “Türkiye’de yaşayan herkesin desteğiyle bu darbe girişimi püskürtüldü” diyen Ellibeş sözlerini, “Bu vesileyle tüm demokrasi şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize, şifalı günler diliyorum. Rabbim bir daha bu ülkeye bu tür bir ihaneti yaşatmasın. Hepimiz bu anlamda tüm Türkiye olarak dimdik ayaktayız, uyanığız. Bir daha böyle bir kalkışmaya fırsat vermemek üzere gerektiğinde canımızı bile vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” ifadeleriyle sonlandırdı. 
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 15 Temmuz’a ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bir daha böyle bir kalkışmaya fırsat vermemek için gerektiğinde canımızı bile vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi

Geçtiğimiz yıl yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “15 Temmuz 2016 kara bir gün. Milli iradeye yapılan bir darbe girişimi, bir kalkışma var. Demokrasinin üstünde, halkın iradesinin üstünde hiçbir güç bizim üzerimizde yönetim olarak etkin olamaz. İşte bu darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine demokrasi aşığı halkımız çok net olarak cevap verdi. Hamd olsun ihanet girişimi anında söndürüldü. Tabi ki bu başarılı püskürtmenin temelinde Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın ortaya koyduğu samimi ve çelik irade önemliydi. O iradenin arkasına milyonlar takıldı” diye konuştu.

 

“CANIMIZI BİLE VERMEYE HAZIRIZ”

“Türkiye’de yaşayan herkesin desteğiyle bu darbe girişimi püskürtüldü” diyen Ellibeş sözlerini, “Bu vesileyle tüm demokrasi şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize, şifalı günler diliyorum. Rabbim bir daha bu ülkeye bu tür bir ihaneti yaşatmasın. Hepimiz bu anlamda tüm Türkiye olarak dimdik ayaktayız, uyanığız. Bir daha böyle bir kalkışmaya fırsat vermemek üzere gerektiğinde canımızı bile vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” ifadeleriyle sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.