LASTİK İŞ

ELLİBEŞ ''ÇOCUKLARIMIZA BARIŞ DOLU DÜNYA DİLİYORUM''

20.11.2017 - 19:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''ÇOCUKLARIMIZA BARIŞ DOLU DÜNYA DİLİYORUM''

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Her çocuk öncelikle sağlık, eğitim ve diğer tüm imkânlardan yararlanma ve barış dolu bir dünyada hayatın tüm güzelliklerini yaşama hakkına sahiptir” dedi.

Başkan Ellibeş, yayımladığı mesajında, şu görüşlere yer verdi: “Çocukların her türlü hakkını güvence altına alan Çocuk Hakları Sözleşmesi, dünyada yaşanan değişimler arasında önemli bir gelişmeyi de ifade etmektedir. Çocuklarımız insanlığın ve ülkemizin ortak ümidi, geleceği ve gerçek hazineleridir. Dünya çocuklarının yaşadığı kötü şartları ortadan kaldırmak ve onlara daha iyi bir hayat sağlamak amacıyla hazırlanan "Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi", BM Genel Kurulu'nda 20 Kasım 1989 günü kabul edilmiş ve hiçbir ayrım gözetmeden her çocuğun sahip olduğu hakları sıralayarak güvence altına almıştır. Bu sözleşmeyi hazırlayan taraf ülkeler çocuğun mutluluk, sevgi ve anlayışın hakim olduğu bir aile ortamında büyümesinin gerekliliğini kabul etmişlerdir. Ayrıca çocuğun her yönüyle hayata hazırlanmasının; özellikle de barış, hoşgörü ve dayanışma ruhuyla yetiştirilmesinin gerekliliğini vurgulamışlardır. Çocuk Hakları Sözleşmesi'ne imza atan ilk ülkelerden biri olan Türkiye çocuklara büyük önem vermektedir. 23 Nisan’ın çocuklara hediye edilmesi ve bu günün hâlen dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olması bunun en anlamlı göstergesidir.   Bizim en büyük hedefimiz geleceğimiz olan çocuklarımıza her alanda gelişmiş ve lider bir Türkiye bırakmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyor, evlatlarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Her çocuk öncelikle sağlık, eğitim ve diğer tüm imkânlardan yararlanma ve barış dolu bir dünyada hayatın tüm güzelliklerini yaşama hakkına sahiptir” dedi.

Başkan Ellibeş, yayımladığı mesajında, şu görüşlere yer verdi: “Çocukların her türlü hakkını güvence altına alan Çocuk Hakları Sözleşmesi, dünyada yaşanan değişimler arasında önemli bir gelişmeyi de ifade etmektedir. Çocuklarımız insanlığın ve ülkemizin ortak ümidi, geleceği ve gerçek hazineleridir. Dünya çocuklarının yaşadığı kötü şartları ortadan kaldırmak ve onlara daha iyi bir hayat sağlamak amacıyla hazırlanan "Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi", BM Genel Kurulu'nda 20 Kasım 1989 günü kabul edilmiş ve hiçbir ayrım gözetmeden her çocuğun sahip olduğu hakları sıralayarak güvence altına almıştır. Bu sözleşmeyi hazırlayan taraf ülkeler çocuğun mutluluk, sevgi ve anlayışın hakim olduğu bir aile ortamında büyümesinin gerekliliğini kabul etmişlerdir. Ayrıca çocuğun her yönüyle hayata hazırlanmasının; özellikle de barış, hoşgörü ve dayanışma ruhuyla yetiştirilmesinin gerekliliğini vurgulamışlardır. Çocuk Hakları Sözleşmesi'ne imza atan ilk ülkelerden biri olan Türkiye çocuklara büyük önem vermektedir. 23 Nisan’ın çocuklara hediye edilmesi ve bu günün hâlen dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olması bunun en anlamlı göstergesidir.

 

Bizim en büyük hedefimiz geleceğimiz olan çocuklarımıza her alanda gelişmiş ve lider bir Türkiye bırakmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyor, evlatlarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.