LASTİK İŞ

ELLİBEŞ'DEN ''HER EVE MEKTUP''

Gölcük 11.09.2018 - 20:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ'DEN ''HER EVE MEKTUP''

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in icraatlarını anlatan mektuplar kapılara asılmaya başlandı.

Ak PArti de 3. dönem kuralına takılacağı öne sürülen ancak zaman zaman yeniden aday olacağı söylentileri dile getirilen Başkan Mehmet Ellibeş imzalı mektuplar dağıtılmaya başlandı. İçinde hane halkına yönelik " Birlikte Ağladık,Birlikte Güldük,Birlikte çalıştık ve Birlikte Başardık" sözleri ile başlayan mektupta Başkan Ellibeş vatandaşların fikir, öneri ve yapıcı eleştirilerini beklediğini belirterek cep telefonu numarası ile sosyal medya hesap adreslerini paylaştı.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in icraatlarını anlatan mektuplar kapılara asılmaya başlandı.

Ak PArti de 3. dönem kuralına takılacağı öne sürülen ancak zaman zaman yeniden aday olacağı söylentileri dile getirilen Başkan Mehmet Ellibeş imzalı mektuplar dağıtılmaya başlandı.

İçinde hane halkına yönelik " Birlikte Ağladık,Birlikte Güldük,Birlikte çalıştık ve Birlikte Başardık" sözleri ile başlayan mektupta Başkan Ellibeş vatandaşların fikir, öneri ve yapıcı eleştirilerini beklediğini belirterek cep telefonu numarası ile sosyal medya hesap adreslerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.