LASTİK İŞ

ELLİBEŞ ''ENGELLİLERİMİZE HER ZAMAN DEĞER VERDİK''

06.09.2017 - 08:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''ENGELLİLERİMİZE HER ZAMAN DEĞER VERDİK''

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ilçemizde yaşayan engellilere önemli bir jestte bulunarak, Eylül ayı sonunda engellilere özel yaptırılan yağmurluk hediye edileceği müjdesini verdi.

Başkan Ellibeş’i başkanlık toplantı salonunda ziyaret eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, engellilere yönelik atılan bu güzel adım için Başkan Ellibeş’e teşekkür etti. Yağışlı havalarda ıslanmayacaklar İlçemizde yaşayan engelliler artık yağışlı havalarda ıslanmayacak. Engelliler için yağışlı havalarda dışarı çıkmak oldukça zor bir durum. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu sorunu çözecek önemli bir adım attı ve ilçemizde yaşayan bedensel engellilere Eylül ayı sonunda yağmurluk dağıtılacağı müjdesini verdi. Bat, “Gölcük’te yaşayan engellilerimiz çok şanslı” Dün sabah Başkan Ellibeş’i Başkanlık Toplantı Salonunda ziyaret eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Başkan Ellibeş’e güzel jestinden ötürü teşekkür ederken, dağıtılacak yağmurlukların ilkini kendisi denedi. Başkan Bat, ‘Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e güzel düşüncesinden ötürü teşekkür ediyorum. Engellilerimiz kendilerine uygun şekilde yapılan yağmurluklarıyla yağışlı havalarda da dışarı çıkabilecek. Ben her zaman söylüyorum. Gölcük’te yaşayan engellilerimiz çok şanslı. Çünkü engellileri düşünen Belediye Başkanımız ve yerel yöneticilerimiz var. Allah hepsinden razı olsun” dedi. Ellibeş, “Engellilerimize her zaman değer verdik” Başkan Ellibeş, “Engellilerimize her zaman değer verdik, değer vermeye de devam ediyoruz. Bizler Gölcük Belediyesi olarak yaklaşan kış ayları öncesinde engellilerimize yağmurluk dağıtarak, dışarıda zorluk yaşamalarını engellemek istedik. Yağmurlukları Eylül ayının sonunda dağıtmayı planlıyoruz” dedi. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ilçemizde yaşayan engellilere önemli bir jestte bulunarak, Eylül ayı sonunda engellilere özel yaptırılan yağmurluk hediye edileceği müjdesini verdi.

Başkan Ellibeş’i başkanlık toplantı salonunda ziyaret eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, engellilere yönelik atılan bu güzel adım için Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

Yağışlı havalarda ıslanmayacaklar

İlçemizde yaşayan engelliler artık yağışlı havalarda ıslanmayacak. Engelliler için yağışlı havalarda dışarı çıkmak oldukça zor bir durum. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu sorunu çözecek önemli bir adım attı ve ilçemizde yaşayan bedensel engellilere Eylül ayı sonunda yağmurluk dağıtılacağı müjdesini verdi.

Bat, “Gölcük’te yaşayan engellilerimiz çok şanslı”

Dün sabah Başkan Ellibeş’i Başkanlık Toplantı Salonunda ziyaret eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Başkan Ellibeş’e güzel jestinden ötürü teşekkür ederken, dağıtılacak yağmurlukların ilkini kendisi denedi. Başkan Bat, ‘Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e güzel düşüncesinden ötürü teşekkür ediyorum. Engellilerimiz kendilerine uygun şekilde yapılan yağmurluklarıyla yağışlı havalarda da dışarı çıkabilecek. Ben her zaman söylüyorum. Gölcük’te yaşayan engellilerimiz çok şanslı. Çünkü engellileri düşünen Belediye Başkanımız ve yerel yöneticilerimiz var. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Ellibeş, “Engellilerimize her zaman değer verdik”

Başkan Ellibeş, “Engellilerimize her zaman değer verdik, değer vermeye de devam ediyoruz. Bizler Gölcük Belediyesi olarak yaklaşan kış ayları öncesinde engellilerimize yağmurluk dağıtarak, dışarıda zorluk yaşamalarını engellemek istedik. Yağmurlukları Eylül ayının sonunda dağıtmayı planlıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.