LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ ''ESKİ SANAYİ YIKIMI BAŞLAYACAK''

Gölcük 04.12.2018 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''ESKİ SANAYİ YIKIMI BAŞLAYACAK''

Gölcük Belediyesi 2018 yılı son meclisi Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında yapıldı. Başkan Ellibeş “Gölcük Sanayi çarşısı tamamlandı. Esnaflarımız taşınmaya başladı. Ancak Gölcük Sanayi çarşısı ismini kullanamıyoruz. Başiskele sanayi sitesi 7 ismin patentini Marka’dan almış. Mahkemelikte olsan Gölcük Sanayi Çarşısı ismini koyacağız” dedi.

Gölcük Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı Başkan Mehmet Ellibeş başkanlığında yılın son toplantısını yaptı. İki gündem maddesi görüşüldü. Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan taşınmaza imar planı değişikliği ve 2018 Mali Yılı ödenek aktarılması. AY SONUNDA SANAYİİ BOŞALACAK CHP Meclise sunduğu dilekçede mevcut Sanayi esnaflarına yapılan bildirimlere 31.12. 2018 tarihi itibari ile yeni yapılan Gölcük Sanayi Sitesine taşınma tarihini ileri bir tarihe ertelenerek esnafın kendisini hazırlamasının uygun olacağını düşünüyoruz önergesine cevap veren Başkan Ellibeş “Bu kararı ben tek başıma almadım. Bu Mecliste hep birlikte oy birliği ile aldık. O konuyla ilgili bazı siyasi parti adayları esnafı dolaşıp  haklısınız sizleri mağdur etmeyeceğiz şeklinde konuştuklarını duyduk. Bu kararı AK Parti ve CHP Meclis üyeleri birlikte aldık. Kararı alırken Sanayi çarşısı taşındıktan sonra Eski sanayi çarşısında ve sanayi dışındaki işletmelere ruhsat verilmeyeceği belirttik. Bu kararı tabi ki taşınması zor olan esnaflar için esnetebiliriz ama bu esneklik iki yada üç ay olmayacaktır. O zamanan bunun önüne geçemeyiz” dedi. BOŞALAN  DÜKKANLAR YIKILACAK Başkan Ellibeş “Sanayi çarşısında dükkanların anahtarları sahiplerine teslim edildi. Bir kısmı taşınmaya başladı. Dükkanların bir an önce boşaltılarak yıkımına başlamak istiyoruz. eski sanayi çarşısında dükkanlar boşaldıkça yıkımı yapılacak.  Boş işyerlerine başkaları taşınmasın yada başka amaçlarla kullanılmasın başka bir mağduriyet yaşamamak için yıkımlar yapılacak”dedi. İSİM VERECEĞİZ MAHKEMELİK OLACAĞIZ Başkan Ellibeş “Gölcük Sanayi çarşımız bitti ancak ismini koyamıyoruz. Başiskele Sanayi sitesi yönetimi Gölcük Sanayi Sitesi ismini ve buna benzer yedi ismin patantini MARKA’dan almış. Marka Başkanı ile görüştük. Bu nasıl oluyor diye bize tamamen kötü niyetten dedi. Biz yinede Gölcük Sanayi Çarşısı ismini koyacağız. Bizi Mahkemeye verecekler. Verseler de biz ismi koyacağız” dedi. 
Gölcük Belediyesi 2018 yılı son meclisi Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında yapıldı. Başkan Ellibeş “Gölcük Sanayi çarşısı tamamlandı. Esnaflarımız taşınmaya başladı. Ancak Gölcük Sanayi çarşısı ismini kullanamıyoruz. Başiskele sanayi sitesi 7 ismin patentini Marka’dan almış. Mahkemelikte olsan Gölcük Sanayi Çarşısı ismini koyacağız” dedi.

Gölcük Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı Başkan Mehmet Ellibeş başkanlığında yılın son toplantısını yaptı. İki gündem maddesi görüşüldü.
Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan taşınmaza imar planı değişikliği ve 2018 Mali Yılı ödenek aktarılması.

AY SONUNDA SANAYİİ BOŞALACAK

CHP Meclise sunduğu dilekçede mevcut Sanayi esnaflarına yapılan bildirimlere 31.12. 2018 tarihi itibari ile yeni yapılan Gölcük Sanayi Sitesine taşınma tarihini ileri bir tarihe ertelenerek esnafın kendisini hazırlamasının uygun olacağını düşünüyoruz önergesine cevap veren Başkan Ellibeş “Bu kararı ben tek başıma almadım. Bu Mecliste hep birlikte oy birliği ile aldık. O konuyla ilgili bazı siyasi parti adayları esnafı dolaşıp  haklısınız sizleri mağdur etmeyeceğiz şeklinde konuştuklarını duyduk. Bu kararı AK Parti ve CHP Meclis üyeleri birlikte aldık. Kararı alırken Sanayi çarşısı taşındıktan sonra Eski sanayi çarşısında ve sanayi dışındaki işletmelere ruhsat verilmeyeceği belirttik. Bu kararı tabi ki taşınması zor olan esnaflar için esnetebiliriz ama bu esneklik iki yada üç ay olmayacaktır. O zamanan bunun önüne geçemeyiz” dedi.

BOŞALAN  DÜKKANLAR YIKILACAK
Başkan Ellibeş “Sanayi çarşısında dükkanların anahtarları sahiplerine teslim edildi. Bir kısmı taşınmaya başladı. Dükkanların bir an önce boşaltılarak yıkımına başlamak istiyoruz. eski sanayi çarşısında dükkanlar boşaldıkça yıkımı yapılacak.  Boş işyerlerine başkaları taşınmasın yada başka amaçlarla kullanılmasın başka bir mağduriyet yaşamamak için yıkımlar yapılacak”dedi.

İSİM VERECEĞİZ MAHKEMELİK OLACAĞIZ
Başkan Ellibeş “Gölcük Sanayi çarşımız bitti ancak ismini koyamıyoruz. Başiskele Sanayi sitesi yönetimi Gölcük Sanayi Sitesi ismini ve buna benzer yedi ismin patantini MARKA’dan almış. Marka Başkanı ile görüştük. Bu nasıl oluyor diye bize tamamen kötü niyetten dedi. Biz yinede Gölcük Sanayi Çarşısı ismini koyacağız. Bizi Mahkemeye verecekler. Verseler de biz ismi koyacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.