LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ “GERİ DÖNÜŞÜME ÖZEL ÖNEM VERDİK”

Gölcük 05.06.2018 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ “GERİ DÖNÜŞÜME ÖZEL ÖNEM VERDİK”

5 Haziran Dünya Çevre Günü, dün tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. Değirmendere Sahilinde yapılan kutlamada, okullar arası düzenlenen çevre yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, plaket takdim edildi. Değirmendere Amfi tiyatro sahnesinde gerçekleştirilen Çevre günü etkinliğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile Okul müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Tören Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlandı. Daha sonra öğrenciler hep bir ağızdan, Çevre Andı'nı okudular. Daha sonra, atık malzemelerden hazırlanan defile gösterisi sonrasında çevre konulu müzikli gösteri ve çevre Günü ile ilgili şiir okudular. Akabinde; Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş birer konuşma yaparak, Çevrenin ve doğanın önemine vurgu yapıp, çevre bilincini aşıladılar. GERİ DÖNÜŞÜME ÖZEL ÖNEM VERDİK Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Çevre kirliliği, küresel ısınma, iklim değişikliği ve kuraklık gibi sorunlar dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Sürdürülebilir bir çevre ve sürdürülebilir bir kentleşme için enerji ve su tasarrufunun büyük önem arz etmektedir. İlçemiz son yıllarda temiz sahili ve parklarıyla, kent meydanıyla, çevre düzenleme çalışmalarıyla, etkin bir şekilde yürütülen geri dönüşüm hizmetleri ile sağlıklı kentleşme yolunda önemli ilerlemeler kaydetti. Gölcük Belediyesi olarak 2023 Vizyon Projelerimizde de çevre yatırımlarına özel önem verdik. Amacımız sanayisiyle birlikte çevresiyle de insanları cezbeden marka şehir Gölcük'ü inşa etmektir” dedi.   GELECEK NESİLLERE TEMİZ BİR DÜNYA BIRAKALIM Kaymakam Mustafa Altıntaş ise gençlerin bilinçlenmesi gerektiğini belirterek yarınlara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Kaymakam Altıntaş çevre konusunun tüm vatandaşları ilgilendirdiğini, çevreyi korumanın da bütün fertlerin görevi olduğunu belirterek “Meydana gelebilecek bir kirlilikten veya yoksunluktan hepimiz zarar görürüz. Dolayısıyla buradan tüm vatandaşlarımıza bu konuda bu hafta vesilesiyle çevre konusunda daha duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum. Özellikle bugün bu görevi siz öğrencilere bıraktığımızı ifade etmek istiyorum. Sizlerde sizden sonra ki nesillere temiz bir dünya bırakmanız için" dedi.  DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Törende  ilk olarak, kategorilerinde birinci olan, Şiir dalında 1. Olan Donanma İlkokulundan Ege Akgün, Resim Dalında 1. Olan Değirmendere Atatürk Ortaokulundan Meliha Küçükbay, Kompozisyon dalında 1. Olan Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden Halime Yarar ödüllendirildi. Bu öğrencilere plaketlerini, Kaymakam Mustafa Altıntaş Takdim etti.   Yarışmada  Şiir dalında 2. Olan Donan İlkokulundan Defne Başbuğ, Resim Dalında 2. Olan Değirmendere Atatürk Ortaokulundan Nazenin Erdal, Kompozisyon dalında 2. Olan Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden Ceyda Kahraman'ın plaketini ise Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş verdi.   Yarışmada  Şiir dalında 3. Olan Piri Reis İlkokulundan Zeynep Kulaç, Resim Dalında 3. Olan Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulundan Sıla Turgut, Kompozisyon dalında 3. Olan İhsaniye Anadolu Lisesinden Gözdenur Karadiken'in plaketini de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu takdim etti.
5 Haziran Dünya Çevre Günü, dün tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. Değirmendere Sahilinde yapılan kutlamada, okullar arası düzenlenen çevre yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, plaket takdim edildi. Değirmendere Amfi tiyatro sahnesinde gerçekleştirilen Çevre günü etkinliğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile Okul müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Tören Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlandı. Daha sonra öğrenciler hep bir ağızdan, Çevre Andı'nı okudular. Daha sonra, atık malzemelerden hazırlanan defile gösterisi sonrasında çevre konulu müzikli gösteri ve çevre Günü ile ilgili şiir okudular. Akabinde; Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş birer konuşma yaparak, Çevrenin ve doğanın önemine vurgu yapıp, çevre bilincini aşıladılar.

GERİ DÖNÜŞÜME ÖZEL ÖNEM VERDİK
Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Çevre kirliliği, küresel ısınma, iklim değişikliği ve kuraklık gibi sorunlar dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Sürdürülebilir bir çevre ve sürdürülebilir bir kentleşme için enerji ve su tasarrufunun büyük önem arz etmektedir. İlçemiz son yıllarda temiz sahili ve parklarıyla, kent meydanıyla, çevre düzenleme çalışmalarıyla, etkin bir şekilde yürütülen geri dönüşüm hizmetleri ile sağlıklı kentleşme yolunda önemli ilerlemeler kaydetti. Gölcük Belediyesi olarak 2023 Vizyon Projelerimizde de çevre yatırımlarına özel önem verdik. Amacımız sanayisiyle birlikte çevresiyle de insanları cezbeden marka şehir Gölcük'ü inşa etmektir” dedi.
 
GELECEK NESİLLERE TEMİZ BİR DÜNYA BIRAKALIM
Kaymakam Mustafa Altıntaş ise gençlerin bilinçlenmesi gerektiğini belirterek yarınlara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Kaymakam Altıntaş çevre konusunun tüm vatandaşları ilgilendirdiğini, çevreyi korumanın da bütün fertlerin görevi olduğunu belirterek “Meydana gelebilecek bir kirlilikten veya yoksunluktan hepimiz zarar görürüz. Dolayısıyla buradan tüm vatandaşlarımıza bu konuda bu hafta vesilesiyle çevre konusunda daha duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum. Özellikle bugün bu görevi siz öğrencilere bıraktığımızı ifade etmek istiyorum. Sizlerde sizden sonra ki nesillere temiz bir dünya bırakmanız için" dedi. 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Törende  ilk olarak, kategorilerinde birinci olan, Şiir dalında 1. Olan Donanma İlkokulundan Ege Akgün, Resim Dalında 1. Olan Değirmendere Atatürk Ortaokulundan Meliha Küçükbay, Kompozisyon dalında 1. Olan Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden Halime Yarar ödüllendirildi. Bu öğrencilere plaketlerini, Kaymakam Mustafa Altıntaş Takdim etti.
 
Yarışmada  Şiir dalında 2. Olan Donan İlkokulundan Defne Başbuğ, Resim Dalında 2. Olan Değirmendere Atatürk Ortaokulundan Nazenin Erdal, Kompozisyon dalında 2. Olan Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden Ceyda Kahraman'ın plaketini ise Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş verdi.
 
Yarışmada  Şiir dalında 3. Olan Piri Reis İlkokulundan Zeynep Kulaç, Resim Dalında 3. Olan Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulundan Sıla Turgut, Kompozisyon dalında 3. Olan İhsaniye Anadolu Lisesinden Gözdenur Karadiken'in plaketini de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.