LASTİK İŞ

ELLİBEŞ ''GÖLCÜK BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ''

Gündem 01.06.2019 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''GÖLCÜK BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ''

AK Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Ellibeş’i Yeni Gölcük Gazetesi olarak İl binasında ziyaret ettik.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun parti binasında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. GÖLCÜK BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ Başkan Ellibeş yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Ellibeş "Gölcük Belediyesinde ki 40 yıllık himetimiz bizi il Başkanlığına getirdi. İl Başkanı olsamda Gölcük bizim göz bebeğimiz" dedi.   EB İYİSİ BEN DEĞİLİM Başkan Ellibeş “Sayın Cumhurbaşkanımız  beni Kocaeli teşkilatının il başkanı olarak görevlendirdi. Mutlaka en iyi yapacak kişi isim ben değilim. Bu görevi isteyen diğer arkadaşlarımda layıkıyla bu görevi yapabilirler. Ama Cumhurbaşkanımız bu göreve beni layık gördü.  Görevimiz bu gemiyi bu bayrağı başarılıyla sağlıklı bir şekilde limana ulaştırmak. Bendeniz 26 yıldır devlet memuru olarak çalıştım. Son 15 yılda belediye alanı olarak görev aldım. Tartışılmaz bir gerçek var. Belediyecilikte sadece görev yapmak yetmiyor. Ayrıca insanların gönüllerini girmeniz gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da isteğiyle her gönüle ulaşacağız. Her birimiz bireysel isteklerinizi bir köşeye atacağız”dedi.
AK Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Ellibeş’i Yeni Gölcük Gazetesi olarak İl binasında ziyaret ettik.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun parti binasında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÖLCÜK BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ
Başkan Ellibeş yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Ellibeş "Gölcük Belediyesinde ki 40 yıllık himetimiz bizi il Başkanlığına getirdi. İl Başkanı olsamda Gölcük bizim göz bebeğimiz" dedi.

 

EB İYİSİ BEN DEĞİLİM

Başkan Ellibeş “Sayın Cumhurbaşkanımız  beni Kocaeli teşkilatının il başkanı olarak görevlendirdi. Mutlaka en iyi yapacak kişi isim ben değilim. Bu görevi isteyen diğer arkadaşlarımda layıkıyla bu görevi yapabilirler. Ama Cumhurbaşkanımız bu göreve beni layık gördü.  Görevimiz bu gemiyi bu bayrağı başarılıyla sağlıklı bir şekilde limana ulaştırmak. Bendeniz 26 yıldır devlet memuru olarak çalıştım. Son 15 yılda belediye alanı olarak görev aldım. Tartışılmaz bir gerçek var. Belediyecilikte sadece görev yapmak yetmiyor. Ayrıca insanların gönüllerini girmeniz gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da isteğiyle her gönüle ulaşacağız. Her birimiz bireysel isteklerinizi bir köşeye atacağız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.