ELLİBEŞ ''GÖNÜL SİYASETÇİLİĞİ YAPACAĞIZ''

Kocaeli 25.05.2019 - 11:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''GÖNÜL SİYASETÇİLİĞİ YAPACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı ve Ak PArti genel Başkanı Recep TAyyip Erdoğan tarafından Kocaeli il Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ellibeş, il başkanlığı koltuğuna oturdu.

Görevi aldıktan sonra, dün akşam saatlerinde önce il binasına oradan da Gölcük ilçe binasına giden Mehmet Ellibeş görevine resmen başladı. Elllibeş'i , Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen ile Gölcüklüler yalnız.bırakmadı. Ellibeş daha sonra düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli teşkilatına selamlarını iletti. Ellibeş'in basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile diğer ilçe belediye başkanları, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları başkanları da hazır bulundu.  Ellibeş toplantıda, Nihat Ergün ile başlayan Kocaeli il Teşkilat hareketinin bugüne kadar geldiğini belirterek, görev yapan eski il başkanlarına da teşekkür etti.  Kocaeli teşkilatının her zaman Türkiye de örnek teşkilat olarak gösterildiğinin altını çizen Ellibeş " Sevgili dostlar mutlaka en iyi yapacak isim ben değilim böyle bir iddiam yok ama nihayetinde bir takdir vardır. Diğer arkadaşlarımız da bu görevi en iyi şekilde yapacaktı fakat genel merkezimiz ve sayın Cumhurbaşkanımız benim ismimde karar kıldı. Bize düşen bu gemiyi, bu bayrağı 2 yıl içinde yapılacak olan genel kurula kadar taşımaktır. Ben 41 yıldır Gölcük Belediyesi'nde görev yaptım. Her daim bir amacım vardı, ulaşılır olmak. Gönül belediyeciliği yapmaktı. Bu kardeşiniz 41 yıl Gölcük de gönül belediyeciliği yapmak için gayret sarf etti. Bu anlayışı il başkanınız olarak gönül siyasetçisi olarak devam edeceğiz. İl başkanınız olarak gönül siyasetciliği yapacağız, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız. Kişisel istekleri bir tarafa bırakacağız" Toplantı sonrasında eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Mehmet Ellibeş'e çiçek verdi . Karaosmanoğlu" Mehmet Ellibeş kardeşimiz iyi bir aile evladıdır, iyi bir aile babasıdır. Teşkilatımızı en kısa sürede derleyip toparlayacağından şüphemiz yoktur" dedi.   
Cumhurbaşkanı ve Ak PArti genel Başkanı Recep TAyyip Erdoğan tarafından Kocaeli il Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ellibeş, il başkanlığı koltuğuna oturdu.

Görevi aldıktan sonra, dün akşam saatlerinde önce il binasına oradan da Gölcük ilçe binasına giden Mehmet Ellibeş görevine resmen başladı. Elllibeş'i , Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen ile Gölcüklüler yalnız.bırakmadı.

Ellibeş daha sonra düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli teşkilatına selamlarını iletti. Ellibeş'in basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile diğer ilçe belediye başkanları, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları başkanları da hazır bulundu. 

Ellibeş toplantıda, Nihat Ergün ile başlayan Kocaeli il Teşkilat hareketinin bugüne kadar geldiğini belirterek, görev yapan eski il başkanlarına da teşekkür etti. 

Kocaeli teşkilatının her zaman Türkiye de örnek teşkilat olarak gösterildiğinin altını çizen Ellibeş " Sevgili dostlar mutlaka en iyi yapacak isim ben değilim böyle bir iddiam yok ama nihayetinde bir takdir vardır. Diğer arkadaşlarımız da bu görevi en iyi şekilde yapacaktı fakat genel merkezimiz ve sayın Cumhurbaşkanımız benim ismimde karar kıldı. Bize düşen bu gemiyi, bu bayrağı 2 yıl içinde yapılacak olan genel kurula kadar taşımaktır. Ben 41 yıldır Gölcük Belediyesi'nde görev yaptım. Her daim bir amacım vardı, ulaşılır olmak. Gönül belediyeciliği yapmaktı. Bu kardeşiniz 41 yıl Gölcük de gönül belediyeciliği yapmak için gayret sarf etti. Bu anlayışı il başkanınız olarak gönül siyasetçisi olarak devam edeceğiz. İl başkanınız olarak gönül siyasetciliği yapacağız, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız. Kişisel istekleri bir tarafa bırakacağız"

Toplantı sonrasında eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Mehmet Ellibeş'e çiçek verdi . Karaosmanoğlu" Mehmet Ellibeş kardeşimiz iyi bir aile evladıdır, iyi bir aile babasıdır. Teşkilatımızı en kısa sürede derleyip toparlayacağından şüphemiz yoktur" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.