LASTİK İŞ

ELLİBEŞ ''GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET''

Asayiş 15.04.2017 - 09:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET''

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı geçtiğimiz akşam Anıtpark’ta referandum öncesinde son mitingini gerçekleştirdi. Başkan Ellibeş’in de katıldığı mitingde ‘Evet’ rüzgarı esti.

Geçtiğimiz akşam Anıtpark’ta gerçekleştirilen AK Parti İlçe Teşkilatı mitingine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, tüm yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı. Ellibeş, “Güçlü bir Türkiye için Evet diyoruz” Mitinge katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mehteran takımı gösterileri ve evet marşıyla vatandaşların beğenisini kazandı. AK Parti’nin mitinginde konuşma yapan Başkan Ellibeş, “Artık referanduma az bir süre kaldı. Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir millet için evet diyoruz. Halkımızın da ülkemizin geleceği için evet diyeceğine eminim’ dedi. Alp, ‘Halkımızla Evet’te buluşmak istiyoruz” AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ‘Milletimizin hakimiyetine kimse karşı koyamayacak. Aziz milletimiz ülkemizin gelişmesini istemeyenlere en güzel cevabı sandıklarda verecek. Bizler halkımızın ve ülkemizin geleceği için evet diyor, halkımızla ‘Evet’ te buluşmak istiyoruz” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı geçtiğimiz akşam Anıtpark’ta referandum öncesinde son mitingini gerçekleştirdi. Başkan Ellibeş’in de katıldığı mitingde ‘Evet’ rüzgarı esti.

Geçtiğimiz akşam Anıtpark’ta gerçekleştirilen AK Parti İlçe Teşkilatı mitingine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, tüm yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ellibeş, “Güçlü bir Türkiye için Evet diyoruz”

Mitinge katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mehteran takımı gösterileri ve evet marşıyla vatandaşların beğenisini kazandı. AK Parti’nin mitinginde konuşma yapan Başkan Ellibeş, “Artık referanduma az bir süre kaldı. Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir millet için evet diyoruz. Halkımızın da ülkemizin geleceği için evet diyeceğine eminim’ dedi.

Alp, ‘Halkımızla Evet’te buluşmak istiyoruz”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ‘Milletimizin hakimiyetine kimse karşı koyamayacak. Aziz milletimiz ülkemizin gelişmesini istemeyenlere en güzel cevabı sandıklarda verecek. Bizler halkımızın ve ülkemizin geleceği için evet diyor, halkımızla ‘Evet’ te buluşmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.