LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ ''HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİ HALKA HİZMET ETMEK OLDU''

21.03.2019 - 12:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİ HALKA HİZMET ETMEK OLDU''

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 31 Mart'ta görev süresi dolacak olması sebebiyle personeline veda yemeği verdi.

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında düzenlenen yemek programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Belediye daire müdürleri ve belediye personeli katıldı. HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİ HALKA HİZMET ETMEK OLDU Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geride kalan 15 yılda personeliyle birlikte çok güzel ve başarılı hizmetlere imza attıklarını söyledi. "Yaptığımız her başarılı işin arkasında sizler varsınız" diyen Başkan Ellibeş; Allah nasip ederse 31 Mart akşamı Gölcük Belediyesi’nde ki görevim, sorumluluğum bitmiş olacak. Aslında bir cümle ile ifade edilecek bir serüven değil bizimkisi. 1978 yılı Mart ayında Gölcük Belediyesi’nde sorumluluk üstlendik. 26 yıl gibi uzun bir süre belediyenin kurumunda görev yaptık, çalıştık. Yüce Rabbim nasip etti 2004 yılında Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildik ve aralıksız 3 dönem üst üste seçimlere girdik ve 15 yıl gibi uzun bir süre belediye başkanlığı yaptık. Kimi arkadaşlarımız ile uzun süredir beraber görev yapıyoruz. Hepimizin ortak hedefi halka hizmet etmek oldu. Bu hizmetleri yaparken üzüldüğümüz anlarda oldu, ağladığımız günlerde oldu, deprem gibi asrın felaketini yaşadığımız günlerde oldu. Ama yaşamın devam ettiği gerçeğinden yola çıkarak tekrar bir araya geldik, kenetlendik, birleştik yine görevimizin başında halkımızın beklentilerine cevap verecek çalışmalar içerisinde olduk. HAKLARINIZI HELAL EDİN Başkan Ellibeş konuşmasının devamında, 17 Ağustos depreminden sonra bir daha ayağa kalkamaz denilen Gölcük’ü alt yapısıyla, üst yapısıyla, sosyal, kültürel, sanatsal, eğitim, sağlık, sportif tesisleri ile depremin enkazından bir filiz gibi yeniden doğdu, ayağa kalktı, yürümeye başladı, koşmaya devam ediyor. Bu nasıl oldu? Ekip ve takım çalışmasıyla bunu başardık. Bu ekip ve takımın içerisinde her birinizin alın teri ve emeği var. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Sizin bu emeğiniz, gayretiniz ve çalışmalarınız sayesinde bizlerde belediye başkanı olarak rahat, huzurlu bir şekilde Gölcük’ü yönettik. Ben her birinizi seviyorum, yüce Rabbim’de sizleri sevsin. Biz Gölcük Belediyesi olarak her zaman büyük bir aileyiz dedik. Ben sizlerle çalıştığım süreçte çok iyi anılarla ayrılıyorum. Haklarınızı helal edin. Benden yana haklarım helal olsun. Allah’a emanet olun” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 31 Mart'ta görev süresi dolacak olması sebebiyle personeline veda yemeği verdi.

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında düzenlenen yemek programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Belediye daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.

HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİ HALKA HİZMET ETMEK OLDU

Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geride kalan 15 yılda personeliyle birlikte çok güzel ve başarılı hizmetlere imza attıklarını söyledi. "Yaptığımız her başarılı işin arkasında sizler varsınız" diyen Başkan Ellibeş; Allah nasip ederse 31 Mart akşamı Gölcük Belediyesi’nde ki görevim, sorumluluğum bitmiş olacak. Aslında bir cümle ile ifade edilecek bir serüven değil bizimkisi. 1978 yılı Mart ayında Gölcük Belediyesi’nde sorumluluk üstlendik. 26 yıl gibi uzun bir süre belediyenin kurumunda görev yaptık, çalıştık. Yüce Rabbim nasip etti 2004 yılında Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildik ve aralıksız 3 dönem üst üste seçimlere girdik ve 15 yıl gibi uzun bir süre belediye başkanlığı yaptık. Kimi arkadaşlarımız ile uzun süredir beraber görev yapıyoruz. Hepimizin ortak hedefi halka hizmet etmek oldu. Bu hizmetleri yaparken üzüldüğümüz anlarda oldu, ağladığımız günlerde oldu, deprem gibi asrın felaketini yaşadığımız günlerde oldu. Ama yaşamın devam ettiği gerçeğinden yola çıkarak tekrar bir araya geldik, kenetlendik, birleştik yine görevimizin başında halkımızın beklentilerine cevap verecek çalışmalar içerisinde olduk.

HAKLARINIZI HELAL EDİN

Başkan Ellibeş konuşmasının devamında, 17 Ağustos depreminden sonra bir daha ayağa kalkamaz denilen Gölcük’ü alt yapısıyla, üst yapısıyla, sosyal, kültürel, sanatsal, eğitim, sağlık, sportif tesisleri ile depremin enkazından bir filiz gibi yeniden doğdu, ayağa kalktı, yürümeye başladı, koşmaya devam ediyor. Bu nasıl oldu? Ekip ve takım çalışmasıyla bunu başardık. Bu ekip ve takımın içerisinde her birinizin alın teri ve emeği var. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Sizin bu emeğiniz, gayretiniz ve çalışmalarınız sayesinde bizlerde belediye başkanı olarak rahat, huzurlu bir şekilde Gölcük’ü yönettik. Ben her birinizi seviyorum, yüce Rabbim’de sizleri sevsin. Biz Gölcük Belediyesi olarak her zaman büyük bir aileyiz dedik. Ben sizlerle çalıştığım süreçte çok iyi anılarla ayrılıyorum. Haklarınızı helal edin. Benden yana haklarım helal olsun. Allah’a emanet olun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.