LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ İL BAŞKANLIĞINDA 1.YILINI DOLDURDU

Kocaeli 25.05.2020 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ İL BAŞKANLIĞINDA 1.YILINI DOLDURDU

Belediye başkanlığı görevini 3 döenm üst üste başarı ile sürdüren Mehmet Ellibeş, Ak Parti İl Başkanlığın görevinde birinci yılını doldurdu.

Geçen yıl yapılan yerel seçimler sonrasında il başkanı Abdullah Eryarsoy'un istifa etmesi üzerine İl Başkanlığı görevi verilen Ellibeş, bir yıldır başarı ile bu görevini sürdürüyor... Ellibeş dün sosyla medyadan yaptığı açıklamasında, " Bugün benim için bayram olmasının yanısıra, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın -başarılarıyla ve çalışkanlığıyla adından çokça söz ettiren AK Parti Kocaeli Teşkilatımızın- İl Başkanlığı vazifesini şahsıma tevdi ettiği gündür. Geçen 1 yılda olduğu gibi bu onurlu görevi layıkıyla yapabilmeyi Rabbimden niyaz ederim. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan değerli yol ve dava arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. Bayramın bitmesiyle hız kesmeden ve tedbiri elden bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak; Durmak Yok Yola Devam!" dedi. Ellibeş'in ,il kongresine tek aday olarak girerek seçilmiş il başkanı olarak görevine devam etmsine kesin gözüyle bakılıyor. 
Belediye başkanlığı görevini 3 döenm üst üste başarı ile sürdüren Mehmet Ellibeş, Ak Parti İl Başkanlığın görevinde birinci yılını doldurdu.

Geçen yıl yapılan yerel seçimler sonrasında il başkanı Abdullah Eryarsoy'un istifa etmesi üzerine İl Başkanlığı görevi verilen Ellibeş, bir yıldır başarı ile bu görevini sürdürüyor...

Ellibeş dün sosyla medyadan yaptığı açıklamasında, " Bugün benim için bayram olmasının yanısıra, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın -başarılarıyla ve çalışkanlığıyla adından çokça söz ettiren AK Parti Kocaeli Teşkilatımızın- İl Başkanlığı vazifesini şahsıma tevdi ettiği gündür.

Geçen 1 yılda olduğu gibi bu onurlu görevi layıkıyla yapabilmeyi Rabbimden niyaz ederim.

Bu süreçte beni yalnız bırakmayan değerli yol ve dava arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum.

Bayramın bitmesiyle hız kesmeden ve tedbiri elden bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Son olarak; Durmak Yok Yola Devam!" dedi.

Ellibeş'in ,il kongresine tek aday olarak girerek seçilmiş il başkanı olarak görevine devam etmsine kesin gözüyle bakılıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.