LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ ''İLÇEMİZİ TANITIYORSUNUZ''

03.11.2015 - 18:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ ''İLÇEMİZİ TANITIYORSUNUZ''

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, National Geographic Fotoğraf Yarışması Birincisi’ni Makamında Ağırladı

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği (GFSD) başarılarına bir yenisini daha ekledi. Uluslarası arenada ilçemizin adını duyuran Fahri Yılmaz NATIONAL GEOGRAPHIC 2015” Fotoğraf yarışmasında Türkiye Büyük Ödülü’nün sahibi oldu. Yarışmada mekan kategorisinde 17 bin fotoğraf arasından birinci olan Fahri Yılmaz ülkemizi Amerika'daki yarışmada da temsil etme hakkı kazandı. Ziyaret sırasında yarışmada birinci olduğu Fotoğrafı Başkan Ellibeş’e hediye eden Yılmaz, ayrıca desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği üyelerini, Gölcük’ümüzün tanıtımı adına yapmış oldukları çalışmalardan ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu anlamda Uluslarası arenada İlçemizi başarıyla temsil eden ve mekan kategorisinde Türkiye Büyük Ödülü’nün sahibi olan Fahri Yılmaz’ı ayrıca kutluyorum, dedi. Op. Dr. Fahri Yılmaz kimdir? 1970 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde tamamladı. Liseyi 1984-1987 yılları arasında İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde bitirdikten 1993 yılında GATA Askeri Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu ve 2014 yılında Gölcük Asker Hastanesinden emekli olarak Gölcük Özel Aile Konak Hastanesinde çalışmaya başladı. 2004 yılından bu yana fotoğraf sanatına ilgi duyan Yılmaz, çok sayıda karma sergilere katıldı ve fotoğraf gösterileri yaptı. Ulusal ve Uluslararası Fotoğraf Federasyonu patronajlı yarışmalardaki başarılarından dolayı, 2012 yılında FIAP tarafından AFIAP unvanı ile ödüllendirildi. GFSD ve DFSD üyesi olan Yılmaz evli ve 2 çocuk babasıdır.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, National Geographic Fotoğraf Yarışması Birincisi’ni Makamında Ağırladı

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği (GFSD) başarılarına bir yenisini daha ekledi. Uluslarası arenada ilçemizin adını duyuran Fahri Yılmaz NATIONAL GEOGRAPHIC 2015” Fotoğraf yarışmasında Türkiye Büyük Ödülü’nün sahibi oldu. Yarışmada mekan kategorisinde 17 bin fotoğraf arasından birinci olan Fahri Yılmaz ülkemizi Amerika'daki yarışmada da temsil etme hakkı kazandı.

Ziyaret sırasında yarışmada birinci olduğu Fotoğrafı Başkan Ellibeş’e hediye eden Yılmaz, ayrıca desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği üyelerini, Gölcük’ümüzün tanıtımı adına yapmış oldukları çalışmalardan ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu anlamda Uluslarası arenada İlçemizi başarıyla temsil eden ve mekan kategorisinde Türkiye Büyük Ödülü’nün sahibi olan Fahri Yılmaz’ı ayrıca kutluyorum, dedi.

Op. Dr. Fahri Yılmaz kimdir?

1970 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde tamamladı. Liseyi 1984-1987 yılları arasında İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde bitirdikten 1993 yılında GATA Askeri Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu ve 2014 yılında Gölcük Asker Hastanesinden emekli olarak Gölcük Özel Aile Konak Hastanesinde çalışmaya başladı. 2004 yılından bu yana fotoğraf sanatına ilgi duyan Yılmaz, çok sayıda karma sergilere katıldı ve fotoğraf gösterileri yaptı. Ulusal ve Uluslararası Fotoğraf Federasyonu patronajlı yarışmalardaki başarılarından dolayı, 2012 yılında FIAP tarafından AFIAP unvanı ile ödüllendirildi. GFSD ve DFSD üyesi olan Yılmaz evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.