ELLİBEŞ’İN TORUNLARI KONGREYE DAMGA VURDU

25.09.2017 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ’İN TORUNLARI KONGREYE DAMGA VURDU

3’üncü dönemdir, Gölcük Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Elibeş’in çocuk sevgisini bilmeyen yoktur. Ama bu çocuklar torunları olunca bu bu sevgi 2’ye hatta 3’e beşe katlanıyor. 17 Ağustos Spor Salonu’nda gerçekleşen, AK Parti İlçe Kongresine eşi Feriha hanım ve kızları Seda ve Ceyda ile gelen Başkan Ellibeş’e, torunları güzel bir süpriz yaptı. Mehmet Çağan ve minik Can Ahmet, “Dede dede” diye tuttturunca, kızları da çocukları dedelerinin kucağına bıraktı. Önce gelen büyük torunu Mehmet Çağan’a, bir şeyler anlatmaua çalışan Başkan Ellibeş, minik Can Ahmet gelince, eli ayağına dolaştı. Allahtan yardımına, yanında oturan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün koştu. Minik Can Ahmet’i paylaşamayan Alp ve Aygün, sonunda Can Ahmet’i Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na kaptırdılar. Kucaktan kucağa dolaşan Can Ahmet ile Mehmet Çağan, kongreye damgalarını vurdu. Daha sonra sıkılan Başkan Ellibeş’in torunları bu kez rotalarını yine annelerinin yönüne doğru çevirdiler. Sevimlilikleri ve yakışıklıklarıyla, AK Partti İlçe Kongresine damga vuran Mehmet Çağan ve Can Ahmet’e, bizde sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Allah analı babalı büyütsün.   

3’üncü dönemdir, Gölcük Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Elibeş’in çocuk sevgisini bilmeyen yoktur. Ama bu çocuklar torunları olunca bu bu sevgi 2’ye hatta 3’e beşe katlanıyor.

17 Ağustos Spor Salonu’nda gerçekleşen, AK Parti İlçe Kongresine eşi Feriha hanım ve kızları Seda ve Ceyda ile gelen Başkan Ellibeş’e, torunları güzel bir süpriz yaptı. Mehmet Çağan ve minik Can Ahmet, “Dede dede” diye tuttturunca, kızları da çocukları dedelerinin kucağına bıraktı.

Önce gelen büyük torunu Mehmet Çağan’a, bir şeyler anlatmaua çalışan Başkan Ellibeş, minik Can Ahmet gelince, eli ayağına dolaştı. Allahtan yardımına, yanında oturan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün koştu.

Minik Can Ahmet’i paylaşamayan Alp ve Aygün, sonunda Can Ahmet’i Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na kaptırdılar.

Kucaktan kucağa dolaşan Can Ahmet ile Mehmet Çağan, kongreye damgalarını vurdu. Daha sonra sıkılan Başkan Ellibeş’in torunları bu kez rotalarını yine annelerinin yönüne doğru çevirdiler.

Sevimlilikleri ve yakışıklıklarıyla, AK Partti İlçe Kongresine damga vuran Mehmet Çağan ve Can Ahmet’e, bizde sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Allah analı babalı büyütsün.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.